Тео Хатчкрафт (Theo Hutchcraft) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя і його дівчина 2019

Anonim

Біографія Тео Хатчкрафт

Тео Хатчкрафт - англійський музикант і співак, поет, соліст знаменитої сінті-поп групи Hurts.

Британський музикант Тео Хатчкрафт

Дитячі роки і освіту

Тео Хатчкрафт (Theo Hutchcraft) народився 30 серпня 1986 року в графстві Сірчаний Йоркшир в Англії. Тео - старший з дітей Хатчкрафт. З 2-річного віку і після досягнення нею 8 років Тео з сім'єю жив у місті Перт (Австралія). Потім вони знову повернулися до Великобританії і перебралися в маленький англійське містечко.

Тео Хатчкрафт в юності Навчання класичній музиці не приносило радості майбутнього вокалісту: з дитинства у нього було піаніно, яке він, за його словами, просто ненавидів. Замість класики він заслуховував репом Емінема і поп-музикою.
У Тео чудову освіту: по закінченні школи він вступив до коледжу в Дарлінгтоні, а потім закінчив і університет в Солфорді за фахом інженер-акустик. За власними словами Тео, якби не так вдало склалася музична кар'єра, він обов'язково став би вченим.

Тео Хатчкрафт в молодості (другий зліва) Перші музичні досліди Тео Хатчкрафт пов'язані з хіп-хопом - тоді він записувався під псевдонімом RooFio. У віці 16-18 років він був успішним ді-джеєм, також він знімав кліпи, писав пісні і продавав свої записи. У 16 років йому вдалося перемогти на конкурсі ді-джеїв, хоча вік інших учасників був не менше 18 років.

Зростання Тео Хатчкрафт - 185 см

Початок музичної кар'єри

Знайомство Тео з майбутнім партнером по творчості, Адамом Андерсоном, відбулося в 2005 році в одному з нічних клубів міста Манчестера. Аби не допустити вплутуватися в назрівала бійку, молоді люди розговорилися … про музику. Незабаром вони вже створили групу Bureau, але вже в наступному році змінили назву на Daggers. В цьому ж році ними було випущено дві пісні, одна з яких відразу ж стала синглом тижня за версією Xfm (трек «After Midnight»).

Тео Хатчкрафт починав кар'єру з хіп-хопу У 2008 році на концерті в Лондоні їх помітив Річард «Біф» Станнард, власник продюсерської компанії Biffco. На цьому концерті Daggers виступали на одній сцені з Соланж Ноулз, сестрою Beyonce.
Нарешті, в 2009 році світ побачив групу Hurts. Назва колективу символічно: одне зі значень слова hurt - поранити, заподіювати біль. Самі музиканти кажуть, що пишуть пісні, що передають біль та емоції людини, який знаходиться на межі якихось дуже серйозних пограничних станів. А я їх музика виступає в цьому випадку свого роду терапією.

Тео Хатчкрафт і Адам Андерсон створили групу Hurts Перед тим, як домогтися успіху, кілька років Тео Хатчкрафт і Адам Андерсон провели в безвісності і навіть в бідності. Протягом трьох років вони ходили до центрів зайнятості в пошуках роботи, одягаючи при цьому костюми, куплені в благодійних магазинах. У цей непростий період Тео довелося змінити кілька робіт. У свій час йому довелося навіть підробляти газонокосильщиком на кладовищі. Перед тим, як домогтися успіху, кілька років Тео Хатчкрафт і Адам Андерсон провели в безвісності і навіть в бідності. «Важко, коли ти приїжджаєш до Лондона на зустрічі з дійсно важливими людьми, які, як ти сподіваєшся, змінять твоє життя. Ти виходиш з жахливою квартири, в якій ти їси китайську локшину. А ти повинен сказати всім, що ти думаєш, що ти чудовий. Тоді я надягаю костюм, який змушує мене відчувати себе чудово », - розповідав Хатчкрафт. Їм з Андерсоном довелося кілька років шукати своє звучання, перш ніж стати тими, ким вони є зараз.

довгоочікуваний успіх

Найперший кліп хлопців під назвою «Wonderful Life» коштував всього 20 фунтів, які і то були виплачені танцівниці, яка погодилася знятися в їх аматорському відео. Автором тексту виступив Джозеф Кросс, а реліз нової пісні відбувся 3 травня 2010 року в Данії. Незважаючи на відсутність якогось бюджету і продюсування групи на той момент, пісня миттєво стала абсолютним хітом в Бельгії, Данії, Австрії та Росії. Hurts - Wonderful Life Крім Тео Хатчкрафт і Адама Андерсона в складі групи складаються Піт Уотсон (клавішні), Лаел Голдбер (бас-гітара), Пол Уолшем (ударні) та інші музиканти. Часто на концертах і в записі їм акомпанують скрипалі, кларнетист і саксофоністи.
За свою ще не дуже довгу, але вкрай продуктивну кар'єру Тео в складі групи Hurts випустив 4 платівки - це «Happiness» (2010), «Exile» (2013), «Surrender» (2015) і «Desire» (2017). Всі диски були зустрінуті з великим піднесенням з боку публіки, а дебютний альбом групи став платиновим відразу в декількох країнах, в тому числі і в Росії. У різний час музикантам вдалося попрацювати з Кайлі Міноуг, виступити на розігріві у Scissor Sisters, а в 2011-му глядачі фестивалю Гластонбері оцінили виступ Тео і Адама вище, ніж хедлайнерів концерту - Бейонсе, U2 і Coldplay.
У період з 2010 по 2017 рік Hurts відвідали з гастролями близько двадцяти країн Західної та Східної Європи і Азії, а також міста Росії, причому в свій останній на даний момент тур Desire артисти доїхали навіть до Далекого Сходу (Хабаровськ) та Іркутська.

Тео Хатчкрафт в «Вечірньому Урганта» Група Hurts є частим учасником різних благодійних заходів, а також по можливості відвідує всілякі ток-шоу (не пройшли музиканти і повз затишній студії «Вечірнього Урганта»).
Тео Хатчкрафт, крім відмінних вокальних даних, також прекрасно танцює (це можна помітити в кліпах Hurts «Lights» та «Ready To Go») і має артистичні даними: так, він знявся в кліпі Кальвіна Харріса «Thinking About You», а з Хеленою Бонем Картер зіграв в музичному відео Брайана Адамса «Brand New Day». Також в 2017 році він з'явився в кліпі американської співачки Charlie XCX «Boys». Тео Хатчкрафт танцює в кліпі Hurts «Lights» Під час гастролей і роботи над зйомками кліпів не обходиться без пригод. Так, в 2013 році, в Іспанії, на знімальному майданчику Тео ледь не втратив око. Він зірвався зі сходів і впав на залізну огорожу. В результаті травми йому було накладено вісім швів, причому очей дивом уцілів - впади Тео на сантиметр далі, трапилася б трагедія. Так що в атмосферному кліпі на пісню «Blind» пошкоджене обличчя Тео - аж ніяк не грим.

Тео Хатчкрафт мало не втратив око

Особисте життя Тео Хатчкрафт

Журналісти вже давно охрестили Тео «серцеїдом»: на його рахунку - безліч романів з відомими публіці дівчатами. Так, в різний час його подругами були співачка Марина Діамантіс, модель і телеведуча Алекса Чанг, модель Шермін Шахрівар і знаменита бурлеск-танцівниця Діта фон Тіз, колишня дружина Меріліна Менсона.

Тео Хатчкрафт і його колишня дівчина Марина Діамантіс Судячи з усього, зараз Тео Хатчкрафт не перебуває в серйозних відносинах. За його словами, він знаходиться в пошуку і відкритий для любові.

Тео Хатчкрафт і Дата фон Тіз Велику сміливість Тео продемонстрував, знявшись в образі «Драг-Квін» (drag queen - артист чоловічої статі, який виступає в жіночому одязі) в кліпі Hurts «Beautiful Ones» в 2017 році. У відео за викликає образ його персонажа переслідують і б'ють місцеві «гопники». У Тео настільки правдоподібно вийшло перевтілитися в трансвестита, що розмови про його сексуальну орієнтацію у багатьох глядачів напросилися самі собою. Однак варто відрізняти героя і виконує його артиста, тим більше, образ drag queen і зовсім не має на увазі обов'язкову гомосексуальність того, хто його на себе приміряє.

Після кліпу «Beautiful Ones» все заговорили про орієнтацію Тео Хатчкрафт На грудях зліва Тео Хатчкрафт російською мовою витатуював слово «Щастя». Захоплення російською культурою на цьому не закінчується: одним з улюблених творів Тео є знаменитий містичний роман Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита».

Тео Хатчкрафт любить стильно одягатися У одязі Тео віддає перевагу стриманому англійський стиль і вінтажні речі. Йому подобається одягатися подібно джентльменові 50-х років і виглядати «з голочки» навіть для простого виходу в магазин.

Тео Хатчкрафт зараз

Тео не може вільно пройти по вулицях Німеччини і Східної Європи - він відразу ж буде атакований дівчатами-фанатками. Інтерв'ю з Тео Хатчкрафт У 2017 році дует Тео і Адама представив свою четверту платівку - «Desire». Під час гастролей Hurts всюди чекали шалені захоплення шанувальників і приголомшливий успіх. У Києві Тео подарували великого порося, а в Росії - матрьошок і годинник. Концертний тур музикантів триватиме ще весь поточний 2018 рік - графік у них як завжди насичений. Про виступи Hurts і своєї закулісного життя Тео Хатчкрафт активно розповідає шанувальникам в Instagram.