Аеропорт Домодєдово: перспективи розвитку

Anonim
Аеропорт Домодєдово активно функціонує протягом декількох десятків років. Саме він став першим російським аеропортом, який був визнаний відповідним всім міжнародним стандартам. Його аеродром першим в Росії зміг прийняти найбільший пасажирський лайнер Airbus-380. Однак керівництво Домодєдово не має наміру зупинятися на досягнутому.

Використання сучасних технологій

Поглянувши на фотографії Домодєдово, зроблені ще в радянські часи, і порівнявши їх з сучасним виглядом аеропорту, можна побачити, наскільки сильно він змінився. "Ядро", створене ще в 60-і рр. минулого століття, залишилося колишнім, однак аеровокзал був істотно розширений і вдосконалений. Будівельні роботи до сих пір ведуться постійно, при цьому планів щодо поліпшення аеропорту ще дуже багато. Найважливішими з них є такі:

  • будівництво третьої злітно-посадкової смуги;
  • модернізація пасажирських і вантажних терміналів, а також фабрики бортового харчування;
  • розширення аеропорту;
  • збільшення кількості паркувальних місць для автомобілів пасажирів;
  • поліпшення умов співпраці з туроператорами і надання їм додаткових можливостей.

Це лише мала частина всіх планів з розвитку Домодєдово. Виконавши одні завдання, керівництво ставить інші, прагнучи зробити аеропорт ще комфортнішим, надійним і безпечним. Безумовно, найважливішу роль при цьому відіграє використання сучасних технологій.

Підвищення якості послуг

Складаючи план розвитку аеропорту Домодєдово, керуюча ним компанія East Line не забуває про комфорт пасажирів. Хоча рівень сервісу дуже високий і зараз, в подальшому його планується не тільки підтримувати, але і додатково підвищувати.Для туристів цілодобово працює комфортабельний готель, розташована біля Домодєдово, притому в подальшому, можливо, готелів стане більше. Завдяки співпраці з безліччю відомих авіакомпаній аеропорт Домодєдово обслуговує величезна кількість напрямків, і в майбутньому їх число тільки збільшиться. Згодом туристи зможуть відправлятися прямими рейсами в різні точки світу, включаючи ті, куди зараз можна дістатися тільки з пересадкою.

Оскільки аеропорт постійно розвивається, для підвищення рівня послуг з часом буде дедалі більше кваліфікованих співробітників. Швидше за все, до 2030 року число працівників аеропорту збільшиться до 60 тис. Чоловік, при тому особлива увага приділятиметься не тільки вибору, а й підготовці кадрів і підвищенню їх кваліфікації.