У Челябінську проходить транспортний бізнес-форум

Anonim
Розпочав роботу в Челябінську новий проект з назвою «Бізнес в русі 2013».
До 19 вересня включно у Центрі торгівлі міжнародної проходити будуть спеціальні виставки, круглі столи та конференції. Головні теми цих заходів - розвиток логістичної регіональної інфраструктури, транспортні перевезення, інноваційні технології будівництва доріг.
«Південний Урал володіє дуже великими можливостями для того, щоб стати головним центром транспортним на перетині торгових шляхів Євросоюзу», - зазначив губернатор області пан Михайло Юревич. У регіоні активно ведеться будівництво доріг, зараз розвивається вантажний, а також пасажирський транспорт і логістика. Все це дозволяє помітно підвищити якість транспортних послуг. Наприклад, фахівцями кур'єрської служби major express Новосибірська відзначено зростання попиту на транспортні послуги та послуги експрес-доставки кореспонденції, посилок в Росії і за кордоном. Тому компанії намагаються сьогодні підвищувати їх якість.

У Челябінську проходить транспортний бізнес-форум У відкритті форуму-виставки брали участь міністр промисловості по Челябінській області пан Єгор Ковальчук, віце-президент ЮУТПП Токарев, заступник міністра будівництва і дорожнього господарства області Смольников і сам президент Центру торгівлі міста Челябінськ Сергій Овчинников.

Розпочав роботу новий проект з назвою «Бізнес в русі» Користувач Твіттера Яч пише: «Потрібно підвищити якість всіх транспортних послуг, так як це необхідно для економіки Челябінської області».
На думку, так як на одному майданчику тут збиралися виробники техніки, лізингові компанії, представники банківської сфери, це дозволяє, зовсім не виходячи з самого залу, вирішити всі питання. На цьому наголосив і Сергій Смольников на заході, що проходить в Челябінську.