DSBW пропонує тури в Йорданію і Ізраїль

Anonim
Ізраїль має більші можливості в плані залучення уваги туристів. Туристична фірма DSBW надає безліч екскурсій, відпочинок на березі Середземномор'я або оздоровлення на знаменитому Мертвому морі.
Туристична програма по назвою «Святий Єрусалим», тривалістю 8 днів, дозволить туристам побачити ще більше пам'яток Ізраїлю: Єрусалим, місто Віфлеєм, Християнська Галілея, лікувальний Мертве море і вже готелі ізраїлю готові до прийому туристів.
Програма під назвою «Знайомство з Ізраїлем», розрахована на 8 днів, познайомить мандрівників з історичним Єрусалимом, містом Яффо, столицею Тель-Авівом, Християнської Галілеєю. Підготовлено дуже цікава програма «Ізраїль-Йорданія» тривалістю 11 днів. За цією програмою туристи пробудуть 8 днів в місті Нетанія або в столиці, а 3 дні проведуть у Аммані. Цей тур включає ще екскурсії по містах: Тель-Авів, Акко, Яффо, Віфлеєм, Єрусалим Християнський, Хайфа, Кейсарія. Протягом 3 днів перебування в Йорданії іноземці зможуть побачити міста Амман, Небо, Мадаба, Джераш і Петру - столицю Набатейського царства.
Як і раніше дуже популярні відпочинок на пляжах чудового Середземного моря, проживання в готельних номерах Нетанії і Тель-Авіва, оздоровчі програми лікування за допомогою Мертвого моря. Природні умови регіону, унікальний цілющий склад води дозволяють вилікувати велике число захворювань.

Відпочинок на Мертвому морі Подорож до Ізраїлю зараз стало можливим, тому що в Тель-Авів почали відбуватися регулярні щоденні авіарейси, що виконуються авіакомпаніями El-Al, «Трансаеро» і «Аерофлот».
Редакція "" зазначає, що кожен з пропонованих турів залишить незабутні враження про цю маленьку, але яскравою країні.