У столичному ресторані Twin Stars відвідувачів обслуговують ... близнюки

Anonim
Критики у довірені, що з таким підходом до справи ресторан без клієнтів не залишиться.
Зовсім недавно в столиці запрацював ресторан під назвою Twin Stars, на створення якого автора надихнув відомий дитячий фільм «Королівство кривих дзеркал». За сюжетом дівчинка Оля в картині потрапляє в чарівну Задзеркаллі і зустрічає там свою близнючку. Кожен столик в закладі обслуговується відразу двома офіціантами, які до того ж близнюки.

Близнята-офіціанти Власник ресторану Олексій Ходорковський заявляє, що такого ресторану в світі більше немає. Але в дійсності існувало заклад Twins в Нью-Йорку, в якому ця ідея раніше була втілена в життя. А що стосується Москви, то тут ресторан Twin Stars поки єдиний в своєму роді. Власник його повідомив, що на початковому етапі створення бізнесу найважче було набрати хороших офіціантів, які до того ж були б близнюками. Але це завдання було виконане. Офіціанти та бармени не тільки є сестрами і братами-близнюками, але до того ж ще й одягнені абсолютно однаково.

Блондинки-офіціанти Якщо має бути весільне торжество, святкування ювілею або просто корпоративна вечірка, зазвичай організатори свята підшукують банкетний зал недорого. Зал для банкету вибирають з урахуванням кількості гостей, запрошених на нього. При цьому враховується місце розташування ресторану, його меню і можливість комфортно і з розмахом відпочити у великій і веселій компанії або в сімейному колі. Але свято, поза всякими сумнівами, запам'ятається надовго, якщо і місце для нього обрано незвичайне.

Бармени теж близнюки «Оригінальна ідея створення Twin Stars допоможе існувати ресторану в умовах неймовірно жорсткої конкуренції», - вважає Олексій Ходорковський. Поки заклад користується великою популярністю. Приходять туди клієнтів приваблює не стільки меню, скільки можливість подивитися на кілька пар близнят, зібраних в одному місці.
Редакції «» дуже сподобалася така креативна ідея створення ресторану.