За статистикою люди стали митися рідше

Anonim
Ванна або душ? Це вибір кожного. У сучасному швидкому темпі життя колись часто лежати у ванні, але після повного стресів дня багато людей використовують ванну, як засіб релаксації.
За дослідженнями вчених, люди стали митися рідше, тому що сучасне життя така, що значно забруднитися за день в общем-то складно. Зараз багато хто працює в чистих офісах, не маючи щоденних і регулярних фізичних навантажень. П'ята частина опитаних людей заявляють, що миються не частіше чотирьох разів на тиждень. Крім того, вчені з'ясували, що митися щодня може бути шкідливо для організму, так як порушується бактеріальний баланс шкіри, в результаті чого людина стає не захищений від аутоімунних захворювань.
Але все-таки прийняття ванн хоча б раз в тиждень залишається актуальним як відпочинок і зняття стресу. Після важкого дня так приємно полежати в гарячій воді з ароматною пишною піною. З давніх часів і до наших днів була і залишається класикою ванна чавунна - міцна, довговічна, пом'якшувальна шуми при наливанні води і довго зберігає температуру в ній.

У стильною ванною захочеться лежати вічно Сучасні чавунні ванни витончені і естетичні. Всім необхідним вимогам відповідають чавунні ванни кировские, що поєднують в собі відмінну якість при доступній ціні. Вони покриваються зверху спеціальним полімерним шаром, що продовжує термін їх експлуатації, мають полегшену конструкцію і міцні. Компанія Ванна97 надає широкий вибір продукції кращих світових торгових марок - Франція, Іспанія, Італія з якісною сантехнікою. Детально з асортиментом можна ознайомитися на сайті vanna97.ru. Тут кожен зможе підібрати підходящий за ціною та характеристиками варіант і залишиться задоволений своїм вибором.