Дверні дефекти

Anonim
Встановлені після ремонту нові двері повинні довго радувати покупця. Про це мріють і самі покупці і виробники.

Покупцеві важливо, щоб витрачені гроші принесли задоволення результатом, а виробнику потрібно, щоб не було рекламацій на якість їхньої продукції.

Виготовляючи двері міжкімнатні відповідно до технології, виробник гарантує, що конструкція буде нормально функціонувати протягом десятка років.

види дефектів

Роздуми про дефекти зазвичай призводять до висновку, що дотримання технологічної дисципліни на всіх стадіях виробництва матеріалів, забезпечує нормальне використання обладнання або предмета досить довгий час. Зазвичай дефекти можна поділити на видимі і приховані. Приховані дефекти закладаються на стадії виготовлення. Найчастіше, при повному дотриманні технології виготовлення дверей, дефекти з'являються через неякісні комплектуючих. І так далі, до самого початку технологічного ланцюжка.

Використання сучасних потокових ліній, керованих автоматами, ще більше зменшує ймовірність появи прихованих дефектів, так як вимагає точного відповідності якості вихідних матеріалів технологічними показниками.

Приховані дефекти виявляються з плином часу. Тому зберігайте договір про покупку протягом усього гарантійного терміну і не допускайте появи зовнішніх експлуатаційних дефектів.Коли проходить відчуття новизни від закінченого ремонту, житель квартири перестає звертати увагу на навколишні предмети.

Ну, вже така властивість є у людини. Той член сім'ї, який організовує щотижневу прибирання, зазвичай і зауважує, що на двері з'явилися подряпини, що торцева частина дверного полотна якось дивно виглядає, що з'явилися якісь дивні плями біля замку і ручок. Саме так виглядають сліди експлуатації дверей.

Крім таких слідів на дверних полотнах і коробках, з'являються і дефекти фурнітури. Двері можуть почати скрипіти, погано закриватися через провисання стулки, замок заклинило, і він не рухається. І в першому і в другому випадку доведеться проводити розслідування, щоб з'ясувати причину появи дефекту. Адже найчастіше причина підкаже і варіант усунення дефекту.

усунути дефекти

Щоб позбавити себе від непродуктивних клопоту щодо усунення різного роду дефектів, найкраще підібрати надійні вироби, наприклад двері ЕврОпал купити які можна в усіх містах країни. Виробник столярних виробів фабрика «ЕврОпал» відома і споживачам і експертам дверного ринку.

Якщо ж дефекти почали проявлятися, то слід звернутися до майстрів по ремонту дверей. Звичайно, такі дефекти як плями від пальців рук на поверхні, можна і потрібно просто протерти м'якою серветкою. А ось зміна кольору покриття може свідчити про серйозне внутрішньому дефекті.

Природно, що про своїх дверях, ви повинні знати всі: з чого вони зроблені, які засоби по догляду можна застосовувати, фурнітура яких виробників встановлена. Навісні або врізні петлі з неякісного матеріалу можуть швидко вийти з ладу, якщо діти або онуки згадають про старовинної дитячої забаві - катання на дверях. Якщо ви цю гру не знаєте, то це зовсім не означає, що вона не існує.