Як вибрати недорогий мобільний телефон?

Anonim
Моделі мобільних телефонів і їх властивості удосконалюються постійно, тому через півроку та модель телефону, яку ви придбали, застаріває. Люди, які використовують телефон для спілкування, а не для розваг, віддають перевагу перевіреним і недорогі моделі, які відрізняються гарною якістю і мають набір стандартних функцій.

Кращий форм-фактор

За формою телефони діляться на слайдери, «розкладачки», сенсори і моноблоки. Найякіснішими і недорогими залишаються телефони моделі моноблок, вони максимально зручні у використанні і найрідше ламаються.

Класичний моноблок є найпростішим і безпечним корпусом телефону Ціну телефону визначає не тільки популярність і престижність фірми-виробника, а й величина і тип дисплея. Найдешевші телефони мають монохромний дисплей, завдяки якому вони тримають заряд набагато довше, ніж телефони з кольоровим дисплеєм і, тим більше, сенсорним екраном. Якщо апарат необхідний виключно для дзвінків і набору смс-повідомлень, то телефон з монохромним дисплеєм стане відмінною покупкою.

Функції мобільних телефонів

Основні функції бюджетних мобільних телефонів такі ж, як у більш дорогих моделей. Щоб вибрати пристрій з потрібними вам програмами і можливостями, перегляньте каталог мобільних телефонів і купуйте те, в якому є певні доповнення. Це може бути фотокамера, mp3-плеєр, електронний блокнот, інструменти для роботи в інтернеті, bluetooh, слоти для використання 2 сім-карт відразу і багато іншого.

Час роботи акумулятора

Багато споживачів при виборі мобільного телефону орієнтуються на те, наскільки довго будуть працювати акумулятори пристрою після відключення від мережі. У тривалому поході, на дачі, на роботі знадобиться бюджетний телефон, який добре тримає заряд акумулятора, а не сідає через добу використання. Деякі телефони здатні в режимі очікування тримати заряд батареї близько 500 годин і працюють до 15 годин в режимі розмови. Крім того, доступність додаткових акумуляторів для заміни зіпсувалися теж важлива, це дозволяє продовжити термін служби телефону до декількох років.

Недорогі моделі телефонів можуть добре тримати заряд Немає сенсу постійно гнатися за більш дорогими моделями мобільних телефонів, якщо вас влаштовує звичайний пристрій.
Як зазначає редакція, у недорогих моделей мобільних телефонів є маса додаткових переваг. Такі телефони не спробують вкрасти, їх можна без жалю замінити в разі поломки і не шкода упустити на підлогу.