Найпопулярніший дизайн гардеробної кімнати на 2011 рік

Anonim
Дизайн гардероба впливає на зовнішній вигляд кімнати.
Гардероб підбирають, грунтуючись на перевагах господаря і вихідних умов. Хоча навряд чи можна знайти дві абсолютно однакові гардеробні, все ж, є багато схожих рис, які визначають певний стиль.
Наймоднішим на сьогодні вважається класичний стиль. Кімната в цьому стилі має багато спільного з шафою-купе. Для її створення використовуються ті ж матеріали - дерево і продукти деревообробного виробництва (МДФ, ДСП). У неї є одна перевага - велика місткість. Тут є відділення для верхнього одягу, взуття, постільних речей, предметів, використовуваних в певний сезон, наприклад, санок, лиж, роликів.
Також користується популярністю оформлення в стилі хай-тек. Для створення гардеробних використовуються виключно такі матеріали, як скло, пластик, метал. Колір використовуваних матеріалів в більшості випадків: холодні сріблястий, сірий або білий. Хай-тек вважається сучасним стилем, що відображає спосіб життя бізнесмена, всі деталі в ньому лаконічні, без виразних прикрас або візерунків. Гардеробна складається тільки з таких деталей, які виконують якусь функцію.
Зайвих елементів не повинно бути. Всі елементи універсальні і підходять для будь-яких умов. Дизайнеру залишається тільки правильно їх скомпонувати, щоб в результаті вийшов завершений образ.
Редакція сайту намагається ділитися з читачами найновішою інформацією, що дозволить останнім йти в ногу з часом.