Що повинен знати кожен про імплантацію зубів

Anonim
Завдяки сучасним технологіям місце відсутнього зуба легко замінить імплантат.
Якщо раніше при думці про відвідування стоматолога багато відчували стукають зуби і тремтячі коліна, то тепер ці первинні ознаки страху поступово зникають з спектра наших емоцій. Дзижчання бормашини, раніше нагадувала нам звук відбійного молотка, тепер здається ніжним і тихим воркування голубки, лікування знеболюють, за матеріали для пломб ми теж тепер не хвилюємося: вони все якісні та екологічні. Медицина зробила крок вперед. Розвиток науки принесло в наш обивательський побут нові терміни. Тепер, крім звичного протезування, з'явилася імплантація. У чому суть цього поняття?

Красива посмішка - це найчастіше відмінний результат праці стоматолога

Так виглядає імплантат Імплантацією називають «вкручування» нових зубів на місцях віддалених або випали безпосередньо в щелепні кістки. Титановий шуруп з різьбленням надійно кріпиться до щелепи і замінює корені зуб. До речі, такий імплантат може служити основою для протезування відразу декількох зубів. Завдяки кільком правильно розташованим імплантатів незнімний протез може легко утримуватися навіть повністю беззубою щелепою. Таке революційне відкриття піднімає хірургічну стоматологію на декілька щаблів вверх.

Чи не старійте! Якщо ви з якихось причин втратили зубів, не тягніть з їх відновленням, інакше ви збільшуєте навантаження на інші зуби. А її потрібно розподілити рівномірно, щоб не було проблем з іншими зубами. Для цього існує сучасна і досконала техніка - імплантація зубів. Зазвичай половину імплантатів ставлять відразу, як тільки видалять зуби, оскільки повторне «копання» в зубах - дискомфортно процедура. Є кілька протипоказань, коли від імплантації краще відмовитися. Мова йде про гостре запалення ясен навколо віддаленого зуба або про дефіцит кісткової тканини в щелепи (кісти або пародонтит).

До і після - За зубами потрібно доглядати, намагатися зберігати кожен зуб до останнього, але вже якщо є необхідність - ставити імплантати, оскільки дійсно навантаження йде на інші зуби. Імплантація - штука недешева, але вона себе виправдовує, - пише Домогосподарка в соціальних мережах.

Знайди свого стоматолога! Красиві, безпечні, довговічні і комфортні імплантати - застава не тільки красивою посмішки, але і хорошого здоров'я, чого вам і бажає від щирого серця редакція. Жити здорово !: Зубні імпланти