«Роснефть» приступила до заправки авіалайнерів в Сімферополі

Anonim
Дочірня компанія "РН-Аеро" від компанії "НК" Роснефть "приступила до заправки паливом авіалайнерів" S7 Airlines "і" Уральських авіаліній "в кримському Сімферополі. Компанія" РН-Аеро "активізує партнерська взаємодія з головними авіакомпаніями Росії щодо взаємовигідної співпраці. Співпраця по авіазаправки повітряних лайнерів "РН-Аеро" і "Уральських авіаліній" стартувало ще в 2010-му р Наразі авіазаправки літаків цієї авіакомпанії за допомогою "РН-Аеро" проводиться в шести аеропортах міст: Красноярськ, Домодєдово, Владивосток та інших.
Лайнери "S7" здійснюють рейси по всій Росії, СНД і за кордон. Пошук авіаквитків на потрібний рейс, наприклад, пошук авіаквитків Єкатеринбург Спб, за оптимальною ціною полегшує наявність спеціалізованих сайтів з їх реалізації. Причому сформований рейтинг подібних сервісів, завдяки чому можна безпомилково звернутися в найбільш популярний і надійний.
Компанія "S7 Airlines" виробляє авіазаправки своїх лайнерів за допомогою "РН-Аеро", починаючи з середини 2013-го р В даний час заправка повітряних лайнерів авіапаливом від "РН-Аеро" проводиться в 3-ех російських аеропортах.

Літак компанії «Уральські авіалінії» Відзначимо, що "S7 Airlines" включена в 5-ку найсильніших авіакомпаній Росії за кількістю пасажироперевезень і є активним авіаперевізником в московському Домодєдово. А "Уральські авіалінії" виконують основну кількість авіарейсів в Уральському ФО. Дана авіакомпанія знаходиться на 6-ій позиції серед всіх авіакомпаній РФ по обороту пасажиропотоку. Кількість маршрутів польотів щороку збільшується і зараз налічує понад 120-ти напрямків.
Редакція "" зазначає, що зараз є всі можливості відмінно спланувати маршрут перельоту заздалегідь.