У Пермській області будують холоднопрокатної цех

Anonim
У Лисьві на металургійному комбінаті почали укладання фундаменту. Промислове обладнання для споруджуваного цеху поставить машинобудівна компанія з Італії. Даний проект входить в план Мінпромторгу Росії з розвитку російської металургії до 2030-го року.
Закладена 1 опора фундаменту під новий цех, що покладе початок новому етапу в історії старовинного металургійного підприємства Пермської області.Фундамент для майбутнього заводу повинен бути дуже надійним і міцним. В даний час все більшого поширення набуває фундамент на основі гвинтових паль. Він використовується при будівництві житлових будинків і різних будівель. Їх популярність пояснюється доступною вартістю і швидкістю зведення пальового фундаменту. Гвинтові палі в Кемерово, наприклад, монтуються за 1 день, причому роботи можна проводити в будь-яку погоду. А час служби такого фундаменту становить понад сто років. За старою традицією в основу фундаменту Ю.Кіселев, глава ради директорів Лисьвенського МОЗ, заклав срібний рубль у вигляді монети.
Холоднопрокатної листи з антикорозійними покриттями тут виробляють з 1979-го року, а заготовка надходить з інших заводів: з Новолипецького, з "Сєвєрсталі" або з Магнітогорського. Введення в дію нового заводу в Лисьві дозволить всьому металургійному комплексу зайняти гідне місце серед лідерів металургійної промисловості та проводити самостійно продукцію холодного прокату. Обсяг виробництва збільшиться не менш, ніж втричі, а кількість сортів збільшено з 3 існуючих до 8 найменувань. Старт даного будівництва готувався майже 10 років.

Цех полімерного покриття ЛМЗ Через 1 рік запланований запуск агрегату, що виконує полімерне покриття. Більш того, до грудня 2016- го року новий цех набере розраховану потужність і стане випускати 850 000 т прокату в рік. Дане будівництво привернуло інвестиції в розмірі 13 млрд руб. В результаті буде створено 1000 місць для роботи. Причому заробітна плата кваліфікованих робітників складе 50 000 рублів.
Редакція "" зазначає, що металургійна промисловість Росії знаходиться на високому рівні і відповідає всім міжнародним стандартам.