Частини електричного чайника

Anonim
Електричні чайники, доступні в дротяних і бездротових моделях, вони швидко нагрівають воду і використовуються для приготування чаю, кави та інших напоїв, а також супів і зернових культур.

Пристрої містять запірну функцію, яка тримає Вашу воду від перегріву і випаровування. Він також включає внутрішній нагрівальний елемент, і буває різних розмірів і конструкцій. Як плитковий чайник, електричний прилад містить кілька частин, які працюють разом, щоб завершити процес кипіння.

Тіло чайника. Основною складовою електричного чайника є його корпус з нержавіючої сталі, який тримає воду до знака максимального заповнення. Обсяг води в чайнику варіюється в залежності від моделі.

Носик і ручки. У додатку до тіла приладу йде носик, що існує для виливання води, і ручка для тримання чайника. Деякі моделі електричних приладів містити бризковики, які проводять воду з чайника в чашку, миску або іншу ємність, замість того, щоб вода віялом бризкали на прилеглі райони. Ручки на електричних чайниках зроблені зручною формою для комфорту і включають канавки для ваших рук.

Кришка. Кришка присутній для покриття чайника під час процесу кипіння. Кришка також захищає від попадання пилу і сміття в чайник, коли пристрій знаходиться у використанні або простоює.

Електричний перемикач "Включити". Електричні чайники мають перемикачі "Включити", які починають процес кипіння і "Включити" індикатором, який дозволяє дізнатися, що пристрій працює.Деякі моделі електричних чайників мають функцію автоматичного відключення, а в деяких моделях її немає, але замість є комбінація включення / вимикання.

Елемент нагрівання. Чайники містять прихований нагрівальний елемент в нижній частині чайника, який заземлений і залитий для утримання вологи в елементі.

База харчування або Power Pack. Базу харчування або кабель забезпечує електроживлення нагрівального елементу електричного чайника (див. Запит "електрочайник купити"). Бездротовий електричний чайник містить базу схожу на плитковий, що забезпечує електричний струм нагрівального елементу пристрою (від стандартної 110-вольтової розетки). Noncordless чайники містять кабелю живлення, які також використовує стандартні 110 вольт електричної розетки.