Mazda розробляє новий седан для Росії

Anonim
Японська компанія Mazda розробляє новий седан спеціально для Росії.
Про це говорить голова ради директорів Mazda Такасі Ямануті (Takashi Yamanouchi). Випуск нової моделі може бути організований на спільному підприємстві Mazda і Sollers, відкритому у Владивостоці. Вже зараз завод може випускати більше продукції - до 100 тис. Машин на рік.Момент для цього самий підходящий - за перші дев'ять місяців 2012 року продажі нових легкових автомобілів Mazda на російському ринку зросли на 27%, до 35,8 тис. Машин.

Японська компанія Mazda розробляє новий седан спеціально для Росії Налагодити випуск моделі для Росії дозволяє наявність власного виробництва, а також те, що компанія підпорядковується не Mazda Europe, а штаб-квартирі марки в Японії. Це спільне підприємство розпочало випуск автомобілів в жовтні цього року з моделі CX-5, вже відомо що будуть збирати і Mazda6. За повним виробничим циклом автомобілі почнуть збирати через 2 роки. Тепер запчастини для іномарок можна буде завжди дістати без всяких проблем і затримок.

Mazda Блоггер ShelbyGT пише на своїй сторінці: "Та знаємо ми ці" спеціальні "автомобілі для Росії. Буде як з Ніссаном, який спеціально для РФ випустив знятий у себе з виробництва автомобіль".
Хочеться вірити, що СП буде випускати не застарілі морально моделі, а автомобілі, підготовлені для російських складних дорожніх умов.