Як отримати гроші швидко?

Anonim
Кожна людина може потрапити в ситуацію, при якій йому необхідно в найкоротші терміни знайти потрібну суму грошей. Отримати необхідні гроші можна при зверненні в ломбард, оформленні споживчого кредиту, або кредиту під заставу автомобіля.

Будь-кредит потрібно буде віддати

послуги ломбарду

Ломбард є найпростішим і зручним способом позики необхідних грошових коштів в найкоротші терміни. Для отримання позики немає необхідності оформлення безлічі документів і надання відомостей про свою платоспроможність. Будь-який громадянин у віці 18 років може звернутися в ломбард з паспортом і закладається річчю.

У ломбарді можна отримати гроші під заставу майна
Ломбарди, як правило, оформляють короткострокові кредити на невеликі суми. Термін зазвичай становить 1-30 днів. Розмір кредиту, що надається залежить від вартості і виду принесеної речі. Якщо закладається техніка, яка гарантовано застаріє і втратить в ціні, то працівник ломбарду запропонує за неї не більше 50% від реальної вартості. Якщо закладається ювелірну прикрасу, то можна отримати 70-80% від їх ціни. Відсоткова ставка зазвичай становить 72-240% на рік. Як отримати кредит швидко і без проблем? каже ЕКСПЕРТ

Споживчий кредит

Споживчий кредит оформляється в банку з метою здійснення покупки, оплати послуг, або вирішення інших повсякденних потреб. Розмір кредиту залежить від суми, терміну, типу валюти, кредитної історії позичальника, переліку документів і т.д. Мінімальна ставка по кредиту надається клієнтам з позитивною кредитною історією, повним пакетом документів і високим рівнем доходу. Також ряд привілеїв отримують власники банківських карт, призначених для нарахування зарплати.

Перш ніж взяти гроші, варто зважити всі за і проти Оформлення споживчих кредитів не займає багато часу і може бути здійснено не тільки в відділенні банку, але і, наприклад, в магазині, в якому купується необхідний товар.

Взяти кредит під заставу авто

Кредит під заставу автомобіля дає можливість отримання позики в межах вартості транспортного засобу. Такі кредити оформляються досить швидко і не вимагають надання великої кількості документів. Для того, щоб не залишати машину в розпорядженні банку, або кредитної організації, можна отримати кредит під заставу ПТС. Кредитору віддається ПТС і запасний ключ від машини. Складність подібного кредиту полягає в необхідності отримання звіту за результатами проведеної експертної оцінки. Швидко-гроші. Уральські пельмені На думку редакції, кожне з цих способів отримання кредиту має свої переваги і недоліки, які потрібно враховувати при прийнятті рішення. Ми також рекомендуємо вам познайомитися з матеріалами про мікропозик.