Росію чекає загальна інтернетизація

Anonim
Президія Ради з модернізації та інноваційного розвитку економіки обговорив важливий інтернет-питання. Влада має намір проводити курс по зниженню вартості Інтернету.
На сьогоднішній день інтернет провайдери активно підключають і обслуговують громадян країни.У найближчому майбутньому кількість інтернет-користувачів має різко збільшитися. Профільні відомства займуться виконанням доручення прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, яке говорить про розробку комплексу заходів по здешевленню цієї популярної в Росії послуги.

Інтернет в Росії «Зараз досить багато варіантів підключення до Мережі. Потрібно тільки вибрати оптимальний і укласти договір з провайдером. На території країни їх кілька, зокрема, Білайн, Ростелеком, МТС », - пише користувач соцмережі ВКонтакте.
Передбачається з часом скоротити ціну підключення до Інтернету для абонентів. Саме підключення повинно проводитися з використанням технологій широкосмугового доступу. Через п'ять років Мінкомзв'язку планує здійснити підключення до Інтернету вісімдесят відсотків багатоквартирних будинків. Для товариств власників житла, найімовірніше, будуть введені єдині тарифи.
Редакція сайту зазначає, що до першого квітня поточного року Мінекономрозвитку і Мінкомзв'язку повинні повідомити урядовому Раді про свої пропозиції, щодо розвитку Інтернету в Росії.