Штраф за їзду по узбіччю підвищать удвічі

Anonim
Дуже скоро підвищаться штрафи за їзду по узбіччю, які збільшаться рівно вдвічі.
Для того, щоб покарання здійснювалося в 100% випадків, виїзд на узбіччя будуть вступаємо камери, які знаходяться в автоматичному режимі.
Як пише Андрій шандалі, в наш час для багатьох водіїв є нормальним об'їзд пробки по узбіччю. Раніше «розумні» водії, без зайвих побоювань фінансових покарань, вклинюються в потік в дуже несподіваних і небезпечних місцях. Вони не тільки можуть призвести до затримки транспорту, але і створюють аварійні ситуації і погіршують видимість.

Правила ДД допомагають уникнути пробок і ДТП Як до цього заявляв шандалі, колишній штраф в 500 рублів зовсім не лякає любителів порушити правила дорожнього руху. З початку 2012 року за їзду по узбіччю були оштрафовані близько 100 тисяч водіїв. Додамо, що зовсім недавно Андрій шандалі протестував снігохід Yamaha VK540, після чого зазначив переваги оновленого снігохода, який прийде на виручку у важкі моменти.
Редакція сайту «» сподівається на те, що збільшення суми штрафу подіє на порушників і вони перестануть діяти не за загальноприйнятими правилами дорожнього руху.