Як вибрати квадроцикл для дитини?

Anonim
Квадроцикл - це вид сучасного транспортного засобу, високої прохідності. Прототипом цього авто кошти є моторизована амфібія від компанії Honda. Використовують квадроцикли в сільському господарстві або в експедиціях в важкодоступних районах. Існують професійні моделі для спортсменів і аматорські, останні випускаються для дорослих і дітей. Найбільш відомі виробники - Ямаха, Сузукі, Кавасакі, Бомбардьє.

Квадроцикли подобаються всім

З якого віку можна водити квадроцикл?

Діти молодшого віку (не старше п'яти років) вже спокійно справляються з управлінням міні-квадроцикла. Для молодших школярів (6-12 років) представлені більш серйозні моделі, підліткам (12-16 років) напевно підійдуть дорослі аматорські квадроцикли.

Для маленьких дітей є спеціальні моделі квадроциклів

особливості квадроциклів

Пристрій квадроцикла досить просте. Цей транспортний засіб з відкритим верхом, з 1 або 2 посадочними місцями, на чотирьох колесах. Об'єм двигуна складає від 50 до 90 кубічних сантиметрів. Прекрасна амортизаційна система, надійні дискові гальма роблять їзду комфортною. Простота в управлінні, висока прохідність на будь-якій місцевості, стійкість і надійність допоможуть дитині придбати перші навички керування транспортним засобом. Але квадроцикл - це не тільки тренажер для освоєння правил водіння, але можливість для активних дітей проводити більше часу на свіжому повітрі. Як вибрати квадроцикл - поради експертів

На що звернути увагу, вибираючи квадроцикл для дитини?

Головним правилом для покупки цього транспортного засобу є відповідність моделі віком дитини, її фізичному та інтелектуальному розвитку. Дитина повинна відчувати себе комфортно, керуючи квардоціклом, легко діставати до педалей.
Для кожної вікової категорії дітей випускаються квадроцикли з особливими характеристиками:
- для самих маленьких власників підійде міні-квадроцикл з обмежувачем максимального показника швидкості, а також двотактним двигуном і механічним гальмом.

Міні-квадроцикламі захоплюються навіть дівчинки - Для дітей старшої вікової групи передбачений чотиритактний двигун потужністю до 70 см3. Основними показниками цього виду є: економічність і незначний шум від включеного двигуна.

Школярі з великим задоволенням катаються на квадроциклі - Підліткам можна купити квадроцикл з максимальним об'ємом двигуна (90см3).

Підлітки оцінять серйозні моделі квадроциклів

Які аксесуари потрібні для квадроциклів?

Це питання також вимагає певної уваги батьків.
1. Велосипедний шолом. Він допоможе захистити ваших дітей від різних ударів і якомога ефективніше убезпечити рух.
2. Чохли на амортизатори і підніжки. Ними оснащені дитячі квадроцикли спортивного типу.
3. Аксесуари, що відображають правила дорожнього руху, зроблять їзду на квадроциклі не тільки захоплюючою, але і пізнавальної грою. Це різні набори дорожніх знаків, шлагбауми залізничні, світлофор і огорожі.
4. Пристрій для зарядки акумулятора, набір всіх необхідних ключів повинні входити в комплектацію квадроцикла.
Гарантія про якісну роботу видається виробником на шість місяців. Називається купили дитині квадроцикл Редакція сподівається, що обраний вами квадроцикл сподобається вашій дитині і рекомендує познайомитися зі статтею про те, що як вибрати скейтборд.