Представлений новий седан Peugeot

Anonim
Компанія Peugeot представила новий компактний седан, офіційна прем'єра моделі ще попереду.
У подробицях ознайомитися з новою моделлю Peugeot зможуть учасники паризького моторшоу у вересні цього року. Саме тоді відбудеться офіційна прем'єра Peugeot 301. Представники компанії запевняють, що новинка володіє хорошою керованістю, високим рівнем комфорту і широким набором систем безпеки. Зокрема, безпеку водія і пасажирів забезпечують 4 подушки безпеки, ABS, а також системи стабілізації і допомоги при екстреному гальмуванні. габарити автомобіля для седана не великі: довжина - 4,44 метра, колісна база - 2,65 метра.

Peugeot 301 Оскільки новий Peugeot 301 розвиває концепцію компактності, то бензинових моторів пропонується всього два: трициліндровий двигун об'ємом 1,2 літра і потужністю 75 кінських сил, а також 1,6-літровий в 115 кінських сил. Для першого варіанту коробку передач можна буде вибрати - «механіка» або «робот», для другого - "механіка" або АКП. Гаму двигунів доповнить і 92-сильний дизель 1,6 л. Про поставки в Росію поки нічого не говориться. Тому, незважаючи на те, що замовлення офіційні дилери ще не приймають, все ж можна купити авто в Москві. Зате цілком можна вибрати з цілої лінійки Nissan, Toyota, Mazda, Chevrolet і багатьох інших виробників.

Peugeot 301 Поки в мережі можна знайти тільки фотографії, блогери не поспішають виносити свої оцінки на суд громадськості. "Вид привабливий, однак треба б результати тестів подивитися", - пише в коментарях Антіохії.
Залишається почекати результатів моторшоу у вересні в Парижі.