Юлія Чичеріна - біографія, фото, нове творчість, особисте життя, сім'я, чоловік, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Юлії Чичериной

Юлія Дмитрівна Чичеріна - співачка, музикант, автор пісень, композитор, режисер власних кліпів. Також дівчина знялася кількох художніх картинах, серед яких - «Арена» Тимура Бекмамбетова (2001 рік).

Голос Юлії Чичериной добре знайомий кожному

Дитинство Юлії Чичериной

Юля Чичеріна народилася в серпні 1978 року в Свердловську. Дівчина доводиться правнучкою наркому закордонних справ Союзу Георгію Чичеріна.
У дитинстві маленька Юля обожнювала малювання, старанно відвідувала художню школу. Її роботи навіть виставлялися в Свердловському Палаці піонерів, тому батьки були впевнені, що дівчинка обере шлях художника або архітектора. Однак ще більше, ніж малювати, малятку подобалося співати.
Ще в молодших класах Юля мріяла виступати шкільному хорі «Горошинки», але педагоги визнали, що у неї немає ні слуху, ні голосу, а тому не взяли дівчинку. «Ми приймемо тебе в хор, навіть бантики красиві дамо, тільки рот відкривай, але не співай, будь ласка!», - сказала керівниця наполегливій дівчинці, ніж остаточно розбила їй серце. Юля оголосила викладачці бойкот, але для себе твердо вирішила: «Нехай мій голос і не найкращий, зате я співаю від душі!».

Отримавши відмову, дівчина вперто йшла до своєї мрії У її старшої сестри, Діни, навпаки, був дуже хороший слух. Маленька Юля завжди підспівувала їй, коли та влаштовувала вдома концерти для друзів і батьків. Сестра з радістю допомагала молодшій Чичериной порадами і практикою. Разом з Діною Юля розучила пісеньку «І мій бабак зі мною». Перший успіх надихнув її на участь у шкільній самодіяльності і самостійне вивчення гітари і ударних. У 14 років вона стала грати на барабанах і співати в аматорській групі «C #».
Закінчивши школу, Юля вирішила вступати на мистецтвознавчий факультет Уральського університету, але провалений іспит з історії сплутав її плани. Зіграла роль прізвище: на іспиті їй заявили, що відповіла дівчина на тверду «четвірку», але … «Для Чичериной це - тільки 3!», - заявили екзаменатори.

Юлія Чичеріна (фото 2016 року) Швидко знайшовся вихід - освоювати бібліотечна справа в училище рідного міста. Але після першого ж заняття дівчина зрозуміла, що нудні набори книжкових класифікацій і шифрів їй ненависні, і підійшла до викладачки з відділення естрадного вокалу з проханням про прослуховування. На той час заняття з сестрою дали свої плоди, і Юля блискуче продемонструвала все, чого навчилася за ці роки.

Музична кар'єра Юлії Чичериной

Цілих півроку Юля Чичеріна приховувала від батьків, що вчиться зовсім не на бібліотекаря, а на співачку. Коли обман розкрився, ті були вкрай незадоволені, але зробити нічого не могли - Юля вже вирішила спробувати свої сили в професійного звукозапису на місцевій студії «Стар Трек».

Юлія Чичеріна в молодості Саме там вона познайомилася з бас-гітаристом групи «Смислові галюцинації» Олександром Бурим, після чого стала завзятою прихильницею групи.
А в 1997 році дівчина за допомогою учасників «Галюцинацій» організувала власний музичний колектив. В цьому ж році відбулося її перший виступ в Свердловському клубі «J-22». Далі була участь в декількох фестивалях регіонального рівня.

Перший виступ Юлії Чичериной відбулося 1 червня 1997 року Якось раз касета з піснями Чичериной потрапила в руки продюсеру «Нашого радіо» Михайлу Козирєва. Прослухавши пару композицій, він охрестив Чичеріна російської Гвен Стефані і покликав її групу на рок-фестиваль "Нашестя".У 1999 році з колективом Чичериной уклала контракт студія Real Records, після чого Юля переїхала в Москву, де познайомилася з майбутнім продюсером своєї групи - лідер рок-колективу «Агата Крісті» Вадимом Самойловим.

Юлія Чичеріна та Сергій Бодров-молодший (2001 рік) У тому ж році по радіо зазвучали перші хіти Юлі: «40000», а за ним «Ту-лу-ла» і «Жара». Обидві пісні, кліпи на які зняв режисер Тимур Бекмамбетов, потрапили в ротацію каналу «Муз-ТВ». А в 2000 році вийшов дебютний альбом Юлі Чичериной під назвою «Сни». Тоді ж її композиція потрапила до саундтреку фільму Олексія Балабанова «Брат-2». Популярність Чичериной стрімко росла - багато любителів «року з жіночим голосом» говорили, що вона обійшла навіть саму Земфіру. Юлія Чичеріна - «Ту-лу-ла» (2000 рік) У 2001 році світ побачив другий альбом співачки - «Перебіг», а в 2002 році Юлія спільно з Лівою і Шурою Бі-2 записала композицію «Мій рок-н-рол» , яка протрималася в «Чартова дюжина» цілих вісім місяців - безпрецедентний рекорд. Після запису Юля вирушила з Бі-2 в спільний тур «Мяу-кисс ми».

Чичеріна і Бі-2 разом виступали в турне з піснею «Мій рок-н-рол» Навесні 2004 року «Чичеріна» покинув Саша Бурий, змінилося і звучання групи - воно стало більш професійним, значним, і з попереднім творчістю його ріднив хіба що голос Юлі. Бі-2 і Чичеріна - «Мій рок-н-рол» Після його прем'єри в творчості Чичериной настало затишшя, проте співачка не прохолоджуватися, а активно освоювала режисуру, завдяки чому самостійно зняла кліп на кожну з пісень свого наступного альбому під назвою «Музичний фільм »(2006 рік).
У 2010 році Юлія Чичеріна потрапила в аварію. Вона їхала на концерт в Шадринськ, автомобілем керував її чоловік, який не впорався з керуванням і загнав машину в кювет. Юлія зламала руку, але, незважаючи на застереження лікарів, мужньо дала обіцяний концерт. Коли глядачі дізналися, що сталося з їх улюбленицею в тому ДТП, то були здивовані - якість виконання зовсім не постраждало від травми. Згодом співачка записала пісню і кліп на ці події - «Над Уралом». В цьому ж році її пісня «Ту-лу-ла» увійшла в саундтрек до фільму іспанського режисера Хуліо Медем «Кімната в Римі».

У 2010 Юлія Чичеріна потрапила в ДТП і зламала руку У 2011 році співачка відновила співпрацю з групою «Смислові галюцинації», записавши новий сингл з попереджуючим назвою «Небезпечно». Новий диск продюсував лідер «Галюцинацій» Сергій Бобунець, а колись був барабанщик групи став співавтором парочки композицій, що входять в новий альбом. Сюди увійшов і трек «Головна тема», який прозвучав з великих екранів у фільмі «Викрутаси». У 2012 році фанатів групи очікував новий трек «Ні, так», записаний також під керівництвом Бобунца.

Юлія Чичеріна та Сергій Бобунець: наші дні У 2015 році Юлія Чичеріна випустила перший після восьмирічної перерви студійний альбом «Казка про мандрівці і пошуку щастя». Влітку 2016 співачка представила новий кліп на пісню «Ринок-лабіринт», в якому нарікає на сучасний світ, заклопотаний лише пошуком грошей і споживанням. Також в цей час Юлія працювала над музичним серіалом «Казка про мандрівці, пошуку щастя і спасіння світу». У ньому співачка розповідала про свою подорож до Тибету і представила кілька нових пісень.

Фільмографія Юлії Чичериной

У 2000 році Юлія знялася в бойовику Тимура Бекмамбетова «Арена» в ролі рабині-войовниці Дейдра. Два роки по тому вона постала перед глядачами міні-серіалу «Льодовиковий період» з іронічним полукамео. У 2004 році вона брала участь в зйомках музичної драми «Слова і музика» з Маратом Башаровим і Сергієм Газарова з головних ролях.

Кадр з фільму «Арена» з Юлією Чичериной

Особисте життя Юлії Чичериной

У 90-х роках у Юлії був роман з Олександром Бурим, бас-гітаристом групи «Смислові галюцинації». У 1999 році у пари народилася дочка Травня, але незабаром закохані розлучилася, так і не узаконивши свої відносини.

Юлія Чичеріна з дочкою У 2008 році співачка вийшла заміж за архітектора Сухраб Раджабова. Разом з чоловіком Юлія живе в ста кілометрах від Москви, в будинку, побудованому за проектом чоловіка. Їх будинок не схожий на типове «сімейне гніздечко», а скоріше на обитель істинно творчої людини.

На фото: маєток Юлії Чичериной Разом з подружньою парою в будинку живуть німецькі вівчарки, рисі, кішки і бджоли, яких Юлія розводить як хобі.

Юлія Чичеріна та її собаки Співачка багато подорожує: побувала в Південно-Східній Азії, Монголії, США, Європі. Беручи участь в благодійному пробігу «СНІД-СТОП», об'їздив всю Росію вздовж і в поперек.

Юлія Чичеріна сьогодні

У 2018 році FIFA заборонила Чичериной виступати з піснями на ЧС-2018 в Ростові-на-Дону, так як її пісні зачіпають військові та релігійні теми.