Як придумати спортивну кричалку?

Anonim
Будь-яке спортивне змагання неможливо без підготовленої команди спортсменів, без уболівальників, готових їх морально підтримати, а також без кричалок, вигукували цими вболівальниками для того, щоб підняти бойовий дух команди. Важливо тільки придумати кричалки правильно. Як це робиться?

кричалки перемоги

Мета будь-якої кричалки - підтримка спортсменів, які повинні бути впевнені у власній перевазі. Стилістика, епітети і метафори тут не так важливі, як слова про неминучу перемогу: «переможець», «герой», «чемпіон» і т.д. Подібні висловлювання можуть послужити прекрасною мотивацією і показати, як уболівальники вірять в спортсмена. Класична формула найбільш простий кричалки - назва команди або ім'я спортсмена плюс одне з таких ось ключових слів. Наприклад, «Спартак» - чемпіон! »Або« Аршавін - молодець! ». Кричалка на матчі Зеніт - Краснодар

Стислість сестра таланту

Кричалка повинна бути короткою і проговорюватися по складах. Так вона легше сприймається і легше запам'ятовується, як тими, хто кричить, так і тими, хто чує. На довгі і монотонні оди на славу спортсменів ніхто не зверне уваги - не дасть азарт і сплеск адреналіну. Крім того, вимовляється вона в бадьорому і швидкому темпі, а для цього підійде не кожна фраза. Так що будь-яку кричалку попередньо краще випробувати за межами стадіону.

Популярні спортивні кричалки часто носять образливий характер, але від таких гасел краще утриматися Про «переможних» кричалки у вигляді пари слів уже говорилося вище.Однак одним фанатським скандуванням прізвищ кумирів кричалки не вичерпуються, інакше вони не набрали б таку популярність. Набагато краще, якщо вони будуть складені у формі короткого і дотепного віршика, в якому підкреслюються гідності улюбленого спортсмена або команди і злегка принижаются гідності їх суперників. Згадаймо класичну: «Якщо наші програють, наші вашим напихати». Тут дуже важливо не перейти певну межу, не опуститися до образливих висловлювань і, особливо, до нецензурних виразів. Фанатський віраж. Зеніту виконує «шалалайлу»

Як ще підтримати команду?

Звичайно ж, фанатської атрибутикою. Ту ж лаконічну кричалку цілком можна нанести на плакат або на прапор. Ну і, звичайно, спеціальне екіпірування: бейсболки, футболки, шалики або бандани з логотипом команди перетворилися вже в звичайний елемент будь-якого спортивного змагання. Візьмемо, наприклад, фанатів, одягнених в хокейні футболки НХЛ. Інший варіант - одяг КХЛ, також покликана підкреслити спортивні уподобання. В даний час боротьба фанатської атрибутики не поступається боротьбі спортсменів за перемогу.

Фанатська атрибутика дозволяє підтримати свою команду Редакція бажає приємних емоцій вболівальникам і спортивних успіхів їх кумирам.