Корі Монтейт (Cory Monteith) біографія, фото, особисте життя і його дівчина

Anonim

Біографія Корі Монтейт

Корі Монтейт - це талановитий канадський актор, життя якого, на жаль, обірвалася дуже рано. У червні 2013 року року всіх шанувальників молодої зірки вразила новина про передчасну кончину молодого актора.
Спочатку в це складно було повірити, однак згодом стало ясно, що всі ці новини зовсім не чийсь дурний розіграш. Корі Монтейт пішов назавжди. А тому сьогодні розповідь про його особисте життя і творчій кар'єрі представляється як ніколи актуальним. У цій статті ми постараємося згадати, якою людиною був Корі Монтейт - актор, що став рідним для мільйонів глядачів нашої планети.

Ранні роки, дитинство і сім'я Корі Монтейт

Корі Монтейт (повне справжнє ім'я Корі Аллан Майкл Монтейт) народився одинадцятого травня 1982 го року в великому канадському місті Калгарі. Незважаючи на те, що батьківщиною нашого сьогоднішнього героя є провінція Альберта, всю свою юність майбутній актор провів в Британській Колумбії. Батьки Корі розійшлися, коли хлопцеві було всього сім років. Після цієї події він і його старший брат залишилися під опікою матері, яка дуже скоро перевезла їх назад в Калгарі. Тут майбутній актор серіалу «Хор» відвідував середню школу, однак навчання так і не закінчив, залишивши клас після дев'яти років навчання.

Актор Корі Монтейт помер молодим Через багато років в одному зі своїх інтерв'ю актор зізнався, що саме з цієї причини він завжди дуже любив зніматися в молодіжних комедіях і фільмах про школу. За його словами, таким чином, він немов би переживав повернення в ту світлу пору, коли він ще був учнем.
Характерно, що в коледжі Корі Монтейт теж ніколи не вчився. Багато з предметів навчальної програми він (цілком справедливо) вважав непотрібними. З цієї причини він вже з ранніх років залишив ідею про вищу освіту і вирішив зайнятися професійною кар'єрою.
За свою юність він перепробував безліч різних спеціальностей - був закликальником в супермаркеті, мийником машин, водієм шкільного автобуса і таксі. Деякий час по тому він навіть зумів успішно освоїти професію покрівельника, яка на довгий час стала для нього основною.
У цей період майбутній актор мав серйозні проблеми з наркотиками. За його ж словами, він був класичним наркоманом - крав гроші у рідних, брехав, постійно шукав нову дозу. Пройти курс необхідного лікування Корі Монтейт зважився тільки в 2001-му році.

Кар'єра Корі Монтейт в кіно та інші проекти

Новий етап в житті нашого сьогоднішнього героя почався після його переїзду в Ванкувер. У цьому місті він швидко знайшов собі житло, однак підходящої роботи знайшлася не відразу.
Спочатку Корі подумував про те, щоб пов'язати своє життя з однією з робочих спеціальностей, але в один прекрасний день все в долі хлопця перевернулося з ніг на голову. Він виявився на кастингу проекту «Зоряна брама: Атлантида» і абсолютно несподівано отримав заповітну роботу. Роль була зовсім невеликий, проте після цього наш сьогоднішній герой почав серйозно замислюватися про кар'єру кіноактора. У Актор Корі Монтейт знайдений мертвим у номері готелю 2005-му році Корі Монтейт знявся ще в двох маловідомих фільмах, в рамках яких виконував виключно епізодичні ролі. Однак в якийсь момент його кар'єра раптом почала набирати обертів. Першою яскравою роллю актора стала роль хлопця на ім'я Гаррі в першому епізоді нового і на той момент ще нікому не відомого серіалу «Надприродне». Робота виявилася вдалою, і вже скоро молодий канадець зумів отримати ролі ще в двох американських серіалах - «Таємниці Смолвіля» і «Аномалії».
Після цього Корі Монтейт прийняв рішення про переїзд в Лос-Анджелес, де його акторська кар'єра відразу ж взяла нову висоту. У період з 2006-го по 2009-й талановитий і дуже працездатний актор знімається ще в вісімнадцяти нових фільмах. Його ролі як і раніше залишаються тільки невеликими і епізодичними, проте сам формат фільмів викликає повагу.Так, серед робіт актора значаться фільми «Пункт призначення-3», «Шепіт», «Ласкаво просимо або Сусідам вхід заборонено», «Невидимий», а також відомі серіали «Зоряна брама SG-1», «Флеш Гордон», «Домогосподарки ». Він працював з такими акторами, як Кейт Уінслет, Райан Мерріман, Аманда Крю і інші.
В цілому фільмографія актора налічує близько тридцяти ролей, велика частина з яких, однак, є епізодичними.

Корі Монтейт в останні роки

У 2009-му році наш сьогоднішній герой отримав роль Фінна Хадсона в серіалі «Хор», яка вмить зробила його популярним. В рамках названого проекту він знімався протягом чотирьох років, ставши за цей час справжньою зіркою американського телебачення. Крім того, крім серіалу «Хор» як такого в фільмографії актора можна також відшукати повнометражну стрічку «Хор: Живий концерт в 3D», а також згадки про численні виступах в якості запрошеного персонажа на самих різних музичних проектах. Чого тільки варта поява на проектах «Australian Idol» і «American Idol», а також численні концерти по всьому світу. Корі Монтейт і Ліа Мішель. Торкаючись теми музичної творчості актора, відзначимо, що ще до появи в серіалі «Хор» наш сьогоднішній герой брав активну участь в діяльності групи «Bonnie Dune», разом з якою виступав з 2005-го року.
Варто також відзначити, що деякий час наш сьогоднішній герой працював також і в якості моделі. В цьому амплуа він взяв участь в декількох рекламних акціях, а також взяв участь в соціальному проекті, направленому проти гомофобії в американському суспільстві.

Кончина Корі Монтейт

Тринадцятого липня 2013 року року тіло відомого актора було виявлено в одному з номерів канадського готелю «Pacific Rim Hotel». Труп відомого актора знайшли співробітники готелю, які, власне, і викликали поліцію.

Причиною смерті Корі Монтейт стало отруєння алкоголем і наркотиками Після розтину було встановлено, що причиною смерті стало отруєння організму, внаслідок вживання алкоголю та важких наркотиків. Три дні потому після смерті тіло актора було піддано кремації.

Особисте життя Корі Монтейт

У різні роки наш сьогоднішній герой перебував в романтичних стосунках з різними відомими дівчатами. Найбільш яскравими і тривалими стали його відносини з давньою подругою Меллорі Матош, а також актрисою і партнеркою по знімальному майданчику серіалу «Хор» - Лією Мішель. Саме з нею Корі Монтейт зустрічався в останні роки життя.