У моду входять татуювання на зубах

Anonim
Якщо зуб на зуб не потрапляє, значить, ви у стоматолога. .
Хочете здивувати всіх навколо? Щоб справа і зліва оберталися лише на вас? Щоб в будь-якій компанії ви були центром всесвіту і все буквально дивилися вам в рот? Зняли брекети і зуби стали виглядати буденно? Тоді треба терміново зробити собі тату на зубах.
Така ось незвичайна мода - прикраса зубів - почалася ще в минулому столітті. Сьогодні зубним декором захоплюються в основному дівчата і молоді жінки. Ні-ні, та й який чоловік забіжить в салон. Серед творчої богеми Лондона міцно увійшли в моду татуювання на зубах.
Засновником нової моди є американський стоматолог Стів Хевард. Він створив технологію, яка дозволяє робити написи на зубних коронках з кераміки. Лабораторія Хевард приймає замовлення на зображення, наприклад, футболіста Девіда Бекхема або британської королеви, співачки Емі Уайтхауз або принцеси Діани. При такій красі неможливо не посміхатися. «Смійся - і з тобою разом буде сміятися увесь світ» - запам'ятайте на всякий випадок цей чудовий девіз американської поетеси Елли Уілер Вілкокс.
А бувають тимчасові татуювання на зубах, безпечні і нетоксичні. Вони тримаються 24 години. Особлива перманентна фарба наноситься на емаль зубів - і ось він, прекрасний спосіб виділитися з натовпу. В Японії дівчата складають з нігтів і зубів цілі арт-комплекси. Наприклад, червоний лак для нігтів плюс червона помада плюс однаковий малюнок на зубах і на нігтях. Арт-тату допоможе створити ваш новий образ, зробить вашу посмішку неповторною. Звичайно, тут велику роль зіграють консультації стиліста, який складе програму перетворення і розробить ваш індивідуальний стиль.
Редакція УзнайВсё закликає вас частіше посміхатися.По-перше, ви покажете відмінну якість роботи свого стоматолога, а по-друге, багато хто із задоволенням відзначать, який ви привітна людина!