У Московському районі Санкт-Петербурга створять еко-двір

Anonim
Проект планують реалізувати на території нового житлового комплексу «Тріумф Парк» в Московському районі. Розробку та реалізацію проекту зі створення еко-двору в Санкт-Петербурзі здійснюють агентство «Нескучний сад» і корпорація Mirland Development.
Жителі північної столиці побачать квіткове поле, велосипедні стоянки, освітлення на сонячних батарейках.
Концепція майбутнього еко-двору включає разом зі звичайними світильників установку садових світильників на сонячних батареях, які є найбільш екологічними і енергозберігаючими з усіх типів вуличного освітлення. Садові світильники на сонячних батареях призначені для освітлення саду, парку та інших територій. Також будуть розміщені контейнери для сміття за типами матеріалів, споруджені велосипедні стоянки, посаджені вічнозелені рослини.

Садові світильники на сонячних батареях Двір в еко-стилі буде розділений на майданчики: спортивну, дитячі ігрові, спокійний куточок для відпочинку, гостьові тимчасові парковки, господарська.
Діти зможуть грати на малих архітектурних формах. Асфальт закриють сучасним м'яким покриттям. З вікон буде видно велику «поле літніх квітів».Господарський майданчик з контейнерами для сміття буде розташована в стороні від майданчиків відпочинку та прихована огорожею і декоративними кущами.
Створення еко-двору почнеться влітку 2013-го року.
Редакція "" вважає цей проект відмінним рішенням з метою поліпшення екологічної ситуації в місті.