Новий логотип Примор'я розробив учень місцевої школи

Anonim
На новому логотипі зображено "усміхнений моряк" у вигляді якоря з безкозиркою, з чайкою і сонцем замість очей. Володимир Міклушевскій, глава Приморського краю, підтримав оригінальний символ регіону, який придумав 16-річний школяр з селища Камінь-Рибалка.
Варіант учня підтримали 40% тих, хто голосував за допомогою електронного голосування жителів Приморського краю.Новий логотип буде розміщуватися на іміджевої та сувенірної продукції, а також - на майданчиках під час проведення свят. Зокрема, тепер очікується велике замовлення ручок з логотипом краю, кухлів, футболок та інших сувенірних виробів, на які буде наноситися зображення нового символу регіону. Автор народного логотипу отримає кубок із зображенням власного малюнка. А в період свят на міських вулицях будуть красуватися одночасно 2 логотипу Приморського краю: офіційний і народний.

Ручки із зображенням різних логотипів На пропозицію деяких дизайнерів доопрацювати логотип керівник регіону відповів, що будь-які зміни позбавлять малюнок оригінальності і новизни.
Редакції "" теж дуже сподобався новий логотип Приморського краю, який світиться гумором.