Фотограф з Торонто представив серію «запаморочливих» знімків

Anonim
Том Рябий створює фотографії, стоячи на дахах хмарочосів.
Людей, які люблять ризик, в цьому житті чимало. Дахи хмарочосів підкорюють для того, щоб полоскотати собі нерви або прославитися в телесюжеті. А ось талановитий фотограф з Торонто зробив skywalking не просто своїм розвагою, а стилем життя. Том Рябий відомий в світі фотографії як автор дивовижних робіт, які вражають своїм ракурсом. Він робить їх під час прогулянок по дахах хмарочосів. Нещодавно Том представив нову серію знімків із серії «Rooftopping».

Вид з хмарочосів Фотограф згадує, що в дитинстві любив забиратися на холодильник, звідки його частенько знімали батьки. Мабуть, бажання підкорювати вершини з тих пір сильно опанувало хлопчиком, і він став втілювати свою мрію в життя настільки незвичайним чином. Разом зі своїми однодумцями він безстрашно гуляє по дахах хмарочосів, з яких відкриваються дивовижні види на Торонто. За словами друзів Тома, він завжди піднімається на найнеприступніші об'єкти, може сміливо сісти прямо на край даху. Фотограф зізнається, що з висоти місто виглядає зовсім по-іншому. Тут як ніколи ясно відкривається велич хмарочосів, краса мостів і доріг.

Ризик і краса Фахівці вважають, що фотографії, зроблені Томом Рябим, відповідають всім рівням професіоналізму, якому, безумовно, потрібно багато і довго вчитися. Курси для фотографів є у всіх містах світу. Саме вони дозволяють домогтися успіху, пропонуючи майбутнім фотомитцям правильно побудоване навчання. Наприклад, на курсах фотографії в Москві викладачами виступають вже досвідчені професійні фотографи, а викладаються різні жанри фотографії. Навчання ведеться в легкій невимушеній атмосфері і надає можливість навчитися робити знімки дивовижної краси. А вже де знімати їх: в лісі, горах або на дахах хмарочосів, як Том Рябий, це вже вирішить сам фотограф.

Фотографії на хмарочосах «Які чудові фото! Сама б на таку висоту не піднялася б ніколи, зате види неймовірно красиві. Дуже добре, що дають помилуватися красою таким незвичайним способом! »- зауважує користувач Інтернету l071276.
Редакція «» теж помилувалася знімками фотографа з Торонто. Цікаво, чим він здивує наступного разу?