Де відпочити в Сочі?

Anonim
Морозною зимою приємно подумати про літо, і вже зараз можна почати планувати відпустку. Коли до офіційного відкриття курортного сезону в Сочі залишилося менше 4 місяців, можна починати збирати гроші і думати, як організувати свій відпочинок на морі в 2015 році.

Райони міста Сочі

Адміністративно чорноморська перлина ділиться на 4 райони: Центральний, Хостінскій, Лазаревський і Адлерский. Але люди, які приїжджають в Сочі відпочити, звикли виділяти інші райони. На слуху у курортників крім самого, «Великого Сочі», курортні селища і містечка: «Адлер», «Дагомис», «Лазоревское», «Лоо», «Хоста», «Червона поляна», «Вардане».

Де зупинитися в Сочі?

Деякі за звичкою заздалегідь не піклуються пошуком житла і вирішують питання в міру надходження. Люди, які пропонують «відпочити недорого в гарній квартирі», починають шукати клієнтів по поїзду, наступного в Адлер через все узбережжя, починаючи від станції Туапсе. Можна послухати їх або зробити свій вибір на вокзалі, де завжди знайдуться зустрічають, готові прийняти гостей в своєму будинку або приватному готелі і відразу відвезти туди відпочиваючих разом з багажем.

Про проживанні в Сочі варто подбати заздалегідь Дискомфорту і неприємностей може виявитися менше, якщо зробити вибір заздалегідь, наприклад, на сайті hotelsi.ru. Цей інтернет-сервіс зібрав колекцію кращих готелів, міні-готелів, квартир і кімнат в приватному сервісі, які готові прийняти відпочиваючих. Можна вибрати варіанти в самому Сочі, в Лоо, Лазаревському, Хосте, Дагомисі і інших районах. Проект зосередив в собі житло для відпочинку та в інших поселеннях на узбережжі Азовського і Чорного морів, включно з Кримом. Але і для відпочинку на Чорному морі - Сочі залишається «класичним» варіантом.

Сочі: розваги і пам'ятки

У кожному селищі і районі Сочі свої заповітні місця і характерні місця відпочинку, але всі, хто приїжджає на цей курорт Краснодарського краю цікавляться пам'ятками «Великого Сочі».

Дендрарій в Сочі дуже популярний у туристів Перша пам'ятка, яка зустрічає приїжджих - сам залізничний вокзал, більше схожий на храм, ніж на функціональне інфраструктурне будівлю. Такий же парадний вигляд у Морвокзалу в Сочі. Поруч з ним Мекка любителів КВН - концертний зал "Фестивальний". У переліку місць, обов'язкових для відвідування - дендрарій, парк «Рів'єра», Океанаріум, Сочинський національний парк і оригінальний монумент «Кінь в пальто». Список можна продовжувати.
Як зазначає редакція uznayvs.ru, нова приваблива точка на карті чорноморського узбережжя - олімпійські об'єкти. Правда, з самого Сочі до них доведеться добиратися окремим транспортом.