Відкрийте для себе всі можливості Інтернету

Anonim
Колись в кінці 1969 група каліфорнійських вчених, які працювали на замовлення Міністерства оборони США над створенням наднадійною системи зв'язку, поєднала між собою 4 комп'ютери, які перебували в різних містах країни. Отримана мережа була далека від досконалості, але саме з неї почався шлях до створення і розвитку мережі Інтернет.
На жаль, до середини 90-х років користуватися перевагами Інтернету могли далеко не всі. Найчастіше це були університети і науково-дослідні інститути. Зламати ситуацію змогло поява новий служби - WWW (World Wide Web) в 1993-94 роках. Простота користування цією службою забезпечила приплив нових клієнтів, серед яких були як вчені мужі, так і домогосподарки. З тих пір не минуло й 20 років, але за ці роки Інтернет міцно увійшов в наше життя.
Чим же так привабливий інтернет для всіх нас? Які можливості отримує користувач, набираючи в адресному рядку знамениті www.? Розгорнуту відповідь на ці питання займе не один десяток друкованих сторінок. Давайте зупинимося на найголовніших моментах:
Велика кількість інформації. На сьогоднішній день в інтернеті зосереджений найбільший запас інформації в світі. Тут ви знайдете популярні і досить рідкісні книги, кулінарні рецепти, наукові роботи, останні новини, тексти стародавніх манускриптів і поради на всі випадки життя.

На сьогоднішній день в інтернеті зосереджений найбільший запас інформації в світі Можливість слухати музику і радіо, дивитися фільми, кліпи і різні передачі. На просторах Інтернету знайдеться маса сайтів, що містять справжні бестселери вітчизняного та зарубіжного кінематографу, найрізноманітніші відеокліпи і музика на будь-який смак.
Придбання та продаж товарів, замовлення і пропозиція послуг. На сьогоднішній день Інтернет перетворився в найбільший бізнес-центр, який охоплює величезну кількість компаній і приватних підприємців. Тут не важко буде придбати або продати різні товари, запропонувати або замовити ті чи інші види послуг.І зробити ви це зможете на максимально вигідних умовах.
Спілкування за допомогою листування, в реальному часі чи зателефонувавши на стаціонарний або мобільний телефон.
І це далеко не повний перелік можливостей глобальний Мережі. Як бачите, Інтернет - це величезний безмежний світ, в якому будь-яка людина може знайти саме те, що він хоче.