Поліна Гагаріна - біографія, фото, особисте життя, чоловік і діти, зріст і вагу, кращі кліпи, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Поліни Гагаріної

Співачка Поліна Гагаріна з'явилася на світ в Москві 27 березня 1987 року в сім'ї професійних хореографів. Перший клас дівчина закінчила в Греції, однак решту шкільну програму вивчала в Саратовській школі.

Естрадна співачка Поліна Гагаріна Мама Поліни - танцівниця. Коли дочці було 4 роки, вона підписала контракт на роботу артисткою балету в Афінському театрі "Алсос" з імпресаріо з Греції. Поліна Гагаріна з мамою поїхали до Греції і прожили там три роки. За цей час дівчинка встигла вивчити граматику і ази грецької мови. У 1993 році батько Поліни помер від серцевого нападу.Поліна з мамою тут же повернулися в Росію, але через деякий час знову поїхали в Афіни, де Поліна пішла в школу. Бабуся наполягла на тому, щоб внучка здобувала освіту в російській школі. У підсумку, мама залишилася жити в Греції, а Поліна поїхала в Саратов до бабусі.

Поліна Гагаріна з дитинства любить співати Насамперед бабуся відвела внучку в музичну школу. Поліна Гагаріна виконала знамениту пісню Вітні Х'юстон "I will always love you". Комісія відзначила неабиякий співочий талант Поліни і прийняла її в музичну школу.
Через деякий час мама Гагаріної повернулася з Греції - закінчився термін контракту. Сім'я переїжджає в Москву. Поліна Гагаріна продовжує навчання в столичній школі. Графік навчання більш, ніж напружений. Крім загальноосвітньої дівчина відвідує музичну школу імені Шопена і Дитячий театр естради. Пізніше до цього списку додаються виступу разом з вокальним ансамблем «До, ре, мі, фа, соль», де Поліна співає сольні партії. Поліна Гагаріна. Нова Хвиля 2005. Колискова (live) Маму дівчинки постійно запитували: «Ви чули, як співає Ваша дочка?», «А ви як думаєте?» - парирувала жінка. Мама Гагаріної дуже трепетно ​​ставилася до таланту і захопленню дочки. Вона навіть постійно купувала диски Полініних кумирів. А коли дівчина закінчила музичну школу, педагог по фортепіано сказала: «Я думаю, у виборі професії для Вашої дочки немає сумнівів».
«Ті вокальні дані, що у мене є, вони від природи. Тому я не відчуваю почуття зверхності над людьми, яких природа обділила. Хоча над своїм голосом я теж працюю. Вважаю, що артист - це теж професія, яка вимагає певних навичок. Недостатньо просто мати голос, потрібно його шліфувати. Музична освіта мені дуже допомагає! Я ж з дитинства співала в хорі », - каже Поліна Гагаріна.

Поліна Гагаріна надійшла в Естрадно-джазове училище з першого разу Після випускних іспитів в школі (дівчина закінчила її екстерном в 15 років) чотирнадцятирічна Поліна подала документи на вокальний факультет Естрадно-джазового училища. У приймальній комісії порадили спочатку рік походити на підготовчі курси, а вже потім пробувати свої сили.
Однак Поліна Гагаріна вирішила поступати в цьому ж році. Дівчина з мамою довго вибирали пісню для іспиту, в результаті зупинилися на мелодійної композиції, яку співачка вже виконувала на концертах. Приймальна комісія прийшла в захват від пісні, і в результаті Поліну взяли на бюджетне навчання.

Поліна Гагаріна в 2009 році В дитинстві у дівчинки проявився і танцювальний талант. Втім, дорога до хореографічної школи для дівчини була закрита - через щільної статури і зайвих кілограмів.

Поліна Гагаріна на Фабриці зірок

Популярність Поліні Гагаріної принесла участь в проекті Першого каналу «Фабрика Зірок». У віці шістнадцяти років дівчина прийшла на другу хвилю реаліті-шоу і виграла його. Перемога принесла Поліні популярність, проте, на подив продюсера Макса Фадєєва, дівчина відмовилася підписувати контракт і записувати альбом. На її рішення багато в чому вплинуло те, що вона дізналася про «кухню» шоу-бізнесу і побачила за лаштунками. Співачка багато в чому розчарувалася і вже не була впевнена в тому, що їй потрібна сцена. Проте, музикою Гагаріна займатися не перестала. Поліна Гагаріна і Анастасія Приходько - Я тебе не прощу «З Максимом у мене ніколи не було серйозних розбіжностей. Просто умови контракту, який був запропонований «фабрикантам», мене абсолютно не влаштували », - згадує Поліна Гагаріна.

Початок кар'єри Поліни Гагаріної

Кілька років після участі в проекті «Первого канала» «Фабрика зірок» Поліна Гагаріна не давала про себе знати. Однак в цей час співачка все-таки займалася сольною творчістю.
У 2005 році на екранах телевізорів з'явився кліп на популярну пісню Поліни Гагаріної «Колискова». В цей же час дівчині пропонує контакт продюсерський центр Ігоря Крутого, і співачка випускає дебютний альбом «Попроси у хмар».
У тому ж році дівчина взяла участь в конкурсі «Нова хвиля», де виступила з композиціями «В світлиці моїй світло», «Je t'aime» і «Колискова», і посіла третє місце.

Поліна Гагаріна - ікона стилю «По-перше, я вважаю, перша пісня була обрана невдало. А по-друге, мені перешкодила ангіна. Я адже виходила на сцену з температурою під сорок! Уявіть, як мені було співати в такому стані! Але я все одно рада, що у мене є досвід виступу на серйозному музичному конкурсі ", - пояснює Поліна свою невдачу.
А на «Новій хвилі» в 2007 році Поліна Гагаріна виступила вже як заслужена співачка, в день відкриття. Трохи пізніше був записаний саундтрек до телесеріалу «Дочки-матері». Поліна Гагаріна на передачі «Вечірній Ургант» У 2006 році Поліна Гагаріна надійшла в Школу-студію МХАТ. Там співачка зустріла свого майбутнього чоловіка Петра Кислова.

Визнання Поліни Гагаріної

У 2008 році Поліна Гагаріна разом з подругою по «Фабриці зірок» Іриною Дубцової записує стовідсотковий хіт «Кому? Навіщо? ». Композиція допомогла дівчатам стати лауреатами національної телепремії в області популярної музики «МУЗ-ТВ» як «Кращий дует».

Співачки Ірина Дубцова і Поліна Гагаріна на вручення Премії «Муз-ТВ 2010» Навесні 2010 року наша героїня презентувала другий сольний альбом під назвою «Про себе». На платівці виявилися такі хіти співачки, як «Десь живе любов», «Любов під сонцем» і дует з Іриною Дубцової «Кому? Навіщо? ».
«Новий альбом - це новий етап життя, - як творчої, так і особистої. Я назвала альбом «Про себе», оскільки що все, що є в цій музиці і словах - це чиста правда. Якщо ви хочете щось дізнатися про мене, то найкращий спосіб - послухати мої пісні, ніж прочитати новини на сторінках якихось видань. Тут брехати не можна і не потрібно ", - охарактеризувала співачка свій альбом. Через деякий час співачка отримала червоний диплом МХАТу.

Поліна Гагаріна володіє рідкісним голосом У 2011 році в Україні стартував конкурс «Народна зірка-4», де Поліна Гагаріна в дуеті з одеситом Михайлом Дімов посіла друге місце. У тому ж році вона випустила пісні пісні «Я обіцяю», «Я тебе не пробачу ніколи», «Осколки», а також взяла участь в шоу першого каналу «Привид опери».
2012 став для співачки дуже успішним, в цьому році виходять її пісні «Спектакль закінчено», «Вернись любов», «Ні». Сама Поліна стала послом XXVII Всесвітньої літньої Універсіади 2013 Казані, взяла участь у програмі «Фабрика зірок: Росія vs Україна». Її пісня «Спектакль закінчено» була відзначена Премією RU.TV, премією «Золотий грамофон», а також увійшла в ТОП 20 кращих пісень року за версією проекту «Червона зірка».

Поліна Гагаріна на Євробаченні І це тільки початок, вже в 2013 році Поліна Гагаріна була визнана «Кращою співачкою», «Кращою виконавицею», перемогла в номінації «Прорив року», «Співачка року» за версією найпопулярніших музичних каналів і кращих друкованих видань Росії . Її пісня «Ні» стала лауреатом «Пісні року», а кліп на неї став кращим відеокліпом 2013 року.
30 листопада 2013 року на сцені Державного Кремлівського Палацу відбулася Церемонія Вручення премії «Золотий грамофон-2013». Поліні вручили другий золотий грамофон за пісню «Ні», автором якої є Костянтин Меладзе. Прямо на сцені Кремля сталося раптове для співачки подія - страхова компанія «Росгосстрах» вирішила застрахувати життя і голос Поліни на 1 мільйон доларів.
У 2014 році співачка озвучила мультфільм «Оз: Повернення в Смарагдове місто».

Особисте життя Поліни Гагаріної

У 2007 році, через рік після знайомства, Поліна Гагаріна вийшла заміж за актора Петра Кислова. У пари 14 жовтня, через два місяці після весілля, народився син Андрій. Поява сина на світ ознаменувався початком сварок. Скандали в хаті молодої пари були регулярними. У підсумку шлюб розвалився. У 2009 році пара офіційно розлучилася. Заради дитини пара підтримує дружні стосунки, а Петро може бачити сина в будь-який час.

Поліна Гагаріна з чоловіком «Я щаслива, що нарешті стала вільною! У мене знову з'явилися цілі, яких я можу досягти. Тепер у мене є час і для моєї творчості, і для роботи », - коментує розлучення Поліна Гагаріна.
Сама Поліна не називає причину розставання, однак, друзі артистки кажуть, що шлюб розпався через суворий характеру Петра Кислова. У зірки фільму «1612» дійсно складний характер. Поліна Гагаріна, до речі, стала його другою дружиною. Першою дружиною була актриса Анастасія Макєєва, яка прожила з актором всього сім місяців. Після розлучення дівчина заявила, що Петро Кислов зловживає спиртним.
Через п'ять років, в 2014 році співачка знову вийшла заміж, за знаменитого фотографа Дмитра Исхакова. Polina Gagarina - A Million Voices

Поліна Гагаріна зараз

У 2015 рік став найуспішнішим в кар'єрі Поліни Гагаріни. Співачка представляла Росію на конкурсі Євробачення. Вона посіла друге місце з піснею «A Million Voices». У 2015 році вийшов у прокат фільм "Битва за Севастополь". Поліна Гагаріна стала виконавцем головного саундтреку картини - легендарної пісні Віктора Цоя "Кукушка". Практично відразу "Кукушка" у виконанні Гагаріної зайняла провідні позиції у вітчизняних музичних чартах. У 2015 році Гагаріна увійшла до складу наставників четвертого сезону найпопулярнішого музичного шоу «Голос». Поліна Гагаріна - Зозуля