У Сочі заробив довідковий сall-центр на постійній основі

Anonim
Звернувшись в цей центр, можна дізнатися про готелі, транспорт, екскурсіях, санаторіях, кафе, ресторанах, пралень і багатьох салонах краси Сочі.
Сall-центр вже був запущений взимку минулого року, але до сьогоднішнього моменту він працював тільки в тестовому режимі. Для іноземних туристів в довідковому Call-центрі передбачена нова послуга «переклад». Так, в режимі розмови оператори допомагають перевести діалог співрозмовників з англійської мови на російську і навпаки, також викликати таксі або ж підказати правильний шлях руху.
До речі, аутсорсинговий call-центр є і в Санкт-Петербурзі. Деякі такі центри оснащені серйозної матеріально-технічною базою, в яку входить сучасне обладнання і нове програмне забезпечення. Тому робота таких центрів і показують чудові результати.

У Сочі заробив довідковий сall-центр на постійній основі Так, під час Олімпійських зимових ігор цей центр буде працювати на семи мовах - російською, французькою, англійською, німецькою, китайською, корейською та японською мовами. Незабаром зв'язок з операторами-перекладачами даного Call-центру з'явиться також у екстрених служб Сочі. На деяких об'єктах транспорту - Морському порту, аеропорту, залізничному вокзалі - вже з'явилися нові телефонні апарати.
Варто додати, що в Краснодарі і Сочі планують відкрити візові центри Литви. Візовий центр стане видавати шенгенську візу, надавати весь пакет інших додаткових послуг - від страхування до спостереження статусу обробки деяких заяви на сайті центру і багатьох послуг call-центру.

Під час Олімпійських зимових ігор центр буде працювати на семи мовах Один з блогерів Твіттера Еля пише: «Раніше для всіх городян доступно було оформлення віз до Швеції або Норвегії в об'єднаному візовому центрі, в Австрію - в самому візовому центрі Австрії».
На думку редакції, швидше за все, вже цієї весни в Сочі будуть відкриті візові центри Литви.