Андрій Назаров ( «Ділова Росія») - біографія, фото, шлях до успіху 2019

Anonim

Біографія Андрія Назарова

Андрій Геннадійович Назаров - політик, бізнесмен, громадський діяч Республіки Башкортостан (далі РБ). Член Генеральної ради «Ділової Росії» і партії «Єдина Росія».

На фото: Назаров Андрій Геннадійович

Ранні роки. Освіта

Рідне місто Андрія Назарова - Баймак, Башкирія. Тут він з'явився на світ 28 квітня 1970 року. Однак більша частина дитинства майбутнього політика пройшла в місті Сибай. Тут в 1986 році він закінчив школу №6, тут же вступив в гірничо-збагачувальний технікум, який успішно закінчив через 2 роки.
Отримавши технічне професійну освіту, молода людина вирішила не зупинятися на досягнутому і в 1995 році отримав диплом економіста в аграрному університеті Казані.
Надалі він вивчив стратегічний менеджмент в Багсі, альма-матер багатьох талановитих управлінців (диплом отриманий в 2001 році), а в 2006 став кандидатом політичних наук. Дисертація Назарова була присвячена аналізу проблем малого бізнесу на реальному прикладі підприємців РБ.
Також серед досягнень Назарова - диплом за фахом «Гірські машини й устаткування» (Магнітогорський технічний університет за фахом, 2009) і диплом юриста (РАГС при президенті РФ, 2011).

Кар'єра

В кінці 90-х молодий чоловік почав будувати кар'єру в політиці. У 28 років Назаров Андрій увійшов до Ради депутатів Сібая. У 2003 р Курултай (Державні Збори) Республіки Башкортостан.
Протягом п'яти років (1999 - 2004) Назаров очолював Представництво РБ, розташоване в місті Магнітогорськ.У 2005 йому запропонували посаду глави регіональної Асоціації організацій підприємництва. Брав участь у відкритті регулярних бізнес-форумів, ініціював «Міжнародні тижні бізнесу» (Уфа).
У 2006 році Андрій Геннадійович почав виконувати обов'язки керівника ГУ ЦСР (припинив діяльність в квітні 2009 року) при Президентові РБ. У 2007 році він увійшов до Держдуми V скликання, був членом фракції «Єдина Росія», заступником голови думського Комітету з питань державного будівництва та законодавства.

Андрій Назаров був депутатом Держдуми з 2007 по 2011 рік У 2008 р Андрій Назаров зайняв пост голови Координаційної ради організацій РБ. Основна діяльність відомства полягала в підтримці місцевих підприємців. У 2009 р Назаров став одним з авторів правок 22 статті КК РФ (послаблення для підприємців).
У 2010 р був призначений координатором Центру соціально-консервативної політики (ЦСКП, працює з 2005 р) від фракції «ЕР» в Приволзькому ФО. Паралельно був заступником голови спілки підприємців «Ділова Росія», створив «Школу російської політики». З 2011 р по 2014 р в якості спецпредставника президента РФ займався питаннями економічних відносин на міжнародному рівні. Андрій Назаров про російському ринку комерційної нерухомості З 2014 р Назаров Андрій Геннадійович - діючий співголова бізнес-об'єднання «Ділова Росія». У тому ж році був призначений в.о. голови правління ДК «Гранель», головою башкирської Асоціації юристів Росії. Є співголовою ЦОП «Бізнес проти корупції».
Будучи до всього іншого головою правління Фонду Ялтинського міжнародного економічного форуму, Назаров працює на благо економічного добробуту Криму, здійснюючи пошук і залучення зарубіжних інвесторів. У 2016 зайняв посаду уповноваженого із захисту прав підприємців РБ, є головою Асоціації юристів РФ в РБ. Андрій Назаров про 4-м ЯМЕФ з 2017 р Назаров - діючий голова московського відділення «Ділової Росії». У статусі громадського омбудсмена він регулює епізоди незаконного кримінального переслідування бізнесменів. Також є співголовою оргкомітету Молдо-Російського економічного форуму.

нагороди

Назаров Андрій Геннадійович багаторазово удостоювався подяк і грамот від президента і Уряди РФ. Також серед його нагород:
  • звання почесного громадянина м Сибай;
  • медаль «В пам'ять 850-річчя Москви» за внесок в розвиток столиці;
  • пам'ятний знак «За мужність і любов до батьківщини 1941-1945 рр.».