Як правильно наносити гель-лак?

Anonim
Кожна дівчина хоче мати, здорові, гарні і доглянуті нігті. На сьогоднішній день велику популярність має таке ногтевое покриття, як гель-лак або шелак.

Гель-лак або шелак

Одним з переваг нанесення гель-лаку є його довговічність у порівнянні зі звичайними лаками для нігтів. Крім того, нанесений гель-лак дає нігтям сліпучий блиск, який тримається на нігтях довгий час (в основному дві-три тижні), при цьому нігті дівчат виглядають так, як ніби гель-лак був тільки-тільки завдано.
Інша назва гель-лакового покриття - шелак виникло від назви випущеного американською фірмою CND першого в світі гель-лаку, який був названий Shellac. З тих пір продукцію всіх інших виробників теж стали називати «шелак» в простолюдді.

Гель-лак тримається на нігтях набагато довше простого лаку Справедливості заради слід зазначити, що все-таки гель-лак Shellac має деякі переваги перед гель-лаками інших фірм: по-перше, перед нанесенням цього гель-лаку не потрібно наносити праймер на ніготь (спеціальне покриття, яке пов'язує нігтьову пластину з подальшим нанесеним шаром гель-лаку), по-друге Shellac набагато легше знімається в порівнянні з гель-лаками інших фірм.

Як зробити манікюр з гель-лаком?

Манікюр з гель-лаком при великому бажанні можна зробити і в домашніх умовах, маючи при цьому необхідний матеріал для роботи, а також необхідні для цього пристосування.
Отже, перед початком роботи перш за все потрібно зробити манікюр: обріжте кутикулу і надайте нігтям потрібну форму. Надалі оброблені нігті з покриттям буде виглядати акуратніше.
Потрібно пам'ятати, що тільки при строгому дотриманні технології-нанесення гель-лаку він вам прослужить довго. Першим етапом роботи буде легка шліфування нігтьової пластини. Потім потрібно знежирити нігті спеціальною рідиною з ацетоном, і тонким шаром акуратно нанести на нігті базове покриття, просушити його в ультрафіолетовій лампі 1-2 хвилини.

Після кожного шару його закріплюють у спеціальній лампі Покривати нігті кольором потрібно в два тонких шару, при цьому просушуючи кожен в ультрафіолетовій лампі близько двох-трьох хвилин на кожній руці. Малюнки або вставки робляться вже на останньому шарі лаку.
Заключним етапом буде нанесення закріплювача, і знову закріплюємо його в ультрафіолетовій лампі протягом двох-трьох хвилин. Після цього надаємо нігтям блиск, знімаючи дисперсійний шар. Готово!
Звичайно, в салоні це можна зробити набагато швидше, ніж самому. До того ж деякі салони пропонують цілком прийнятні ціни на дану послугу. Слід зазначити, що ціна на шелак цілком виправдовує його переваги. Адже з таким манікюром ви проходите 2-3 тижні. Дуже зручно, якщо ви збираєтеся у відпустку.

Як зняти гель лак в домашніх умовах?

Знімається гель-лак в домашніх умовах шляхом розмочування протягом 15-20 хвилин за допомогою спеціального засобу, що містить ацетон. При цьому ватний диск рясно змочується засобом, намотується на ніготь, і зверху покривається фольгою. Після цього зняти гель-лак не становить особливих труднощів.
На думку редакції, за допомогою гель-лаку ваші нігтики засяють новим життям.