Прогнози: iPhone 6 з'явиться вже влітку 2014 року

Anonim
Аналітик компанії Mizuho Securities дав обнадійливий прогноз.
Аналітик Ебхей ламба зробив заяву про те, що нові смартфони Apple можуть з'явитися на ринку влітку поточного року, тобто, раніше терміну, який є традиційним для компанії Apple. Багато років презентація смартфонів проводилася восени, але все може змінитися дуже скоро. Ламба також зазначив, що в липні разом з iPhone 6 повинен вийти гігантський смартфон Apple. iPhone 6 буде мати екран в 4,7-дюйма. А діагональ дисплея смартфона складе 5,5 дюйма.

iPhone 6 може з'явитися влітку Аналітик спілкується з азіатськими постачальниками Apple, які повідомили, що в 2013 році поставки комплектуючих для виробництва iPhone почнуться набагато раніше, ніж в попередні роки. Цілком можливо, це робиться для того, щоб випустити в термін велику кількість нових смартфонів. За розрахунками американської компанії, оновлення дизайну, як і збільшення екрану пристроїв, зможе забезпечити рекордні продажі мобільних пристроїв. На нових iPhone буде встановлена ​​мобільна платформа iOS8.

Новинка сезону Якість iPhone вважається бездоганним. І це одна зі складових вдалої покупки. Смартфони Apple зазвичай надійні і якісні, але і їм необхідний ремонт. Взагалі ремонт айфонів - це, звичайно, справа професіоналів. Продовжити термін роботи апарату допоможуть дбайливий догляд за ним і його правильна експлуатація. Якщо ж все-таки виникли поломки, потрібно звертатися в хороші сервісні служби, де працюють досвідчені і кваліфіковані співробітники. Але ні за що не намагатися виправити їх самостійно.

Пристрій отримає екран в 4,7 дюйма «5,5-дюймовий смартфон, як стверджують багато джерел, може вийти не під брендом iPhone, а відкрити новий клас пристроїв серед продукції Apple, отримавши своє власне ім'я», - повідомив аналітик Ебхей ламба.
Редакція «» з нетерпінням чекає виходу нового iPhone, втім, як і інші шанувальники Apple.