Молода художниця з США готує найсмачніше мило в світі

Anonim
Незвичайне мило може стати предметом мистецтва.
Художниця Обрі Елізабет (Aubrey Elizabeth) живе в Бостоні і є власницею справжнього мильного магазинчика, який називається «Etsy shop». У цьому магазині продається не тільки мило, а також креми і скраби.

Ням ням! У дитинстві мама Обрі Елізабет говорила, що немає нічого кращого подарунка, зробленого своїми руками. А спочатку виготовлення ароматного мила було для дівчини всього лише захопленням.

Ну хто скаже, що це мило, якщо навіть запах, як у тістечка ?! Обрі Елізабет робила мило своїми руками і дарувала його друзям, але ж багато хто зараз займаються цим як хобі. Фантазія художниці допомогла створювати ексклюзивні зразки. А найкращою серією виявилася їстівна: Обрі варила мило у вигляді смачних кексів, витончених тістечок, свіжого ароматного хліба, хрустких вафель. Були в цій їстівної серії та інші продукти харчування: морозиво, червона ікра, курка, яєчня-Глазунов, м'ясо, бутерброди.

Зимовий натюрморт Мода на мило змінюється в різні пори року, залежить від свят, тому, зізнається Обрі, доводиться створювати то серію зомбі, то вусів, то чудових птахів. В Інтернеті можна побачити велику кількість її робіт різної тематики.

Їсти подано! Здорово, коли ваше життя прикрашають тільки гарні предмети! Цього вам і бажає редакція.