Роуз МакГоуен (Rose McGowan) - біографія, фото, особисте життя, аварія, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Роуз МакГоуен

Роуз МакГоуен - американська актриса, найбільш відома російським глядачам завдяки серіалу «Зачаровані».

Актриса Роуз МакГоуен

дитинство

Роуз Аріанна МакГоуен (Rose Arianna McGowan) народилася 5 вересня 1973 року в колисці Ренесансу - Флоренції. Її мати, письменниця Террі, емігрувала до Італії з Франції, а батько Деніел, художник, - з Ірландії. Обоє батьків дівчинки були творчими і інтелігентними людьми, тому Роуз і її п'ятеро братів і сестер мали безліч захоплень і часто подорожували всією сім'єю.

Роуз МакГоуен в дитинстві Все змінилося, коли батько Роуз став членом секти «Діти бога». Він перестав цікавитися світським життям, відмовився від газет і журналів, поступово перетворився на відлюдника. Мати дівчинки не поділяла погляди чоловіка на життя і розлучилася з ним. Коли Роуз виповнилося 10 років, вона разом з матір'ю переїхала до Вашингтона.

Юна Роуз МакГоуен В Америці Роуз швидко навчилася двох речей: англійської мови і самостійності, адже мама була більше зайнята особистим життям, ніж вихованням дочки. Коли Роуз було 14 років, один з маминих кавалерів звинуватив її у вживанні наркотиків, через що її примусово відправили в клініку для лікування наркозалежності. Сама актриса все життя заявляла, що це звинувачення було хибним. У наркодиспансері МакГоуен провела близько року. Опинившись на волі, вона відмовилася від опіки батьків і переїхала до бабусі з дідусем.

Кар'єра в кіно

Перед тим, як реалізувати себе в акторство, Роуз перепробувала десятки різних професій. З 16 років вона підробляла офіціанткою, клерком і касиркою, поєднуючи роботу з навчанням. У 1989 році, закінчивши середню школу, дівчина поступила в Школу мистецтв у Сіетлі.

В результаті Роуз МакГоуен вирішила стати актрисою Вперше МакГоуен з'явилася в кіно в 1992 році, знявшись в малобюджетній стрічці «Заморожений каліфорнієць». Через два роки її запросили на головну роль в більший проект - «Покоління гри« Doom ».
У 1996 році Роуз зіграла персонажа другого плану в культовому фільмі жахів «Крик». Роком пізніше її можна було побачити в картинах «Подорожні», «Наодинці з вбивцею», «Небезпечна тріо», а також у фантастичній комедії «Ніде», в якій її партнерками по знімальному майданчику стали Крістіна Епплгейт, Міна Суварі і Шеннен Доерті.

Роуз МакГоуен у фільмі «Крик» У 1999 їй присудили премію MTV Movie Awards в номінації «Краща лиходійка» за головну роль у фільмі «Королеви вбивства».

Участь в «Зачарованих»

Справжня слава прийшла до МакГоуен в 2001 році, коли вона стала учасницею основного акторського складу популярного серіалу «Зачаровані» про трьох сестер-відьом. На той момент в США транслювався вже четвертий сезон проекту, але красуня Пейдж Метьюс у виконанні Роуз відразу ж полюбилася фанатам.

Роуз МакГоуен в серіалі «Зачаровані» Введення її героїні в серіал стався в зв'язку з неприємним конфліктом Аліси Мілано, що грала Фібі, і Шеннен Доерті, виконавиці ролі Прю. Актриси не ладили між собою, і в кінці кінців Мілано поставила продюсерам ультиматум: або я, або вона. Сценаристам довелося «вбити» Прю, а Пейдж зайняла її місце.
Завдяки «Зачарованим» МакГоуен стала дуже успішною і затребуваною актрисою. З 2002 року за участь в одній серії вона отримувала більше сотні тисяч доларів. У 2006 році серіал був завершений.

Особисте життя Роуз МакГоуен

З 1998 по 2001 рік актриса зустрічалася з музикантом Мерліном Менсоном. За час їхнього спільного життя голлівудська красуня встигла зробити безліч екстравагантних вчинків. Що запам'ятався найбільше з них стався в 1998 році, коли в компанії з кавалером вона прийшла на церемонію MTV Video Music Awards в дуже відвертій сукні, що викликала бурю критики з боку ЗМІ. У 2001 пара розірвала заручини.

На фото: Мерилін Менсон і Роуз МакГоуен У 2007 році актриса потрапила в аварію. Осколки сонячних окулярів вп'ялися їй в обличчя - сліди катастрофи можна до сих пір розгледіти на її обличчі, незважаючи на три пластичні операції.

Роуз МакГоуен до і після аварії У тому ж році у неї зав'язався роман з відомим треш-режисером Робертом Родрігесом, який був пов'язаний шлюбними узами з продюсером Елізабет Авеллан. Вони познайомилися на Каннському кінофестивалі, і Родрігес, хоч і не дивився «Зачарованих», був вражений харизмою Роуз і запросив її в свій фільм «Планета страху» (згодом він вийшов разом з «Доказом смерті" Квентіна Тарантіно як 3-годинний фільм «Грайндхаус »).

Роуз МакГоуен і Роберт Родрігес зустрічалися, але в підсумку він повернувся до дружини Саме МакГоуен стріляла з захованого в нозі кулемета в тій знаменитій сцені, крім того, вона записала три пісні до саундтреку фільму.

Роуз МакГоуен в фільмі «Планета страху» У 2009 році актриса серйозно травмувала руку. Через це вона була змушена відмовитися від головної ролі в блокбастері «Руда Соня» (ремейк однойменного фільму 1985 з Арнольдом Шварценегером), який планував знімати Родрігес. Після відмови Роуз він відмовився від режисерського крісла - воно перейшло до Саймону Весту, а після проект і зовсім був заморожений.

Харві Вайнштейн і Роуз МакГоуен Крім «Рудої Соні», Родрігес планував зняти ще два фільми з Роуз в головній ролі, однак продюсери відмовлялися погоджувати маловідому актрису з давно закритого серіалу, та ще й з незалікованою травмою. МакГоуен, вирішила було, що роман з маститим режисером відкриє їй шлях наверх, розчарувалася в ньому і поставила крапку у стосунках.
У 2013 році Роуз вийшла заміж за художника Дейві Дітейла. Через три роки подружжя розлучилося. Зараз актриса не заміжня.

Роуз МакГоуен і Дейві Дітейл У грудні 2017 року хакери злили її відверті фото в Мережу.

Роуз МакГоуен зараз

Зараз МакГоуен знімається мало, проте в 2017 році вона разом з Денні Трехо працювала над фільмом «Останній з Дуейн» режисера Кріса Екстеіна.
Коли в жовтні 2017 року Голлівуді вибухнув скандал (актриси масово звинуватили продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях) Роуз МакГоуен стала однією з перших, які заявили про намірах продюсера на її честь. Зірка «Зачарованих» зізналася, що в 1997 році Вайнштейн згвалтував її під час кінофестивалю «Санденс», а потім відкупився 100 тисячами доларів.
Незабаром актрису звинуватили в зберіганні наркотиків: вона забула в літаку гаманець, в якому опинився кокаїн. Позиція Роуз - речовини їй підкинули за вказівкою Вайнштейна, який мстився за її визнання. Представники продюсера назвали її слова далекими від істини. У 2018 році повинен був відбутися суд над МакГоуен.