Психологи: сумка говорить про характер і темперамент господині

Anonim
Форма, розміри, колір і манера носити сумку розкажуть багато про що.
Жінки, яким подобаються краса і комфорт, вибирають великі сумки, куди помістяться книги, журнали або навіть невеликі покупки. Такі жінки - дуже нетерплячі і вимагають від інших повної самовіддачі. Власниці маленьких сумочок більше цінують зовнішній імідж. В їх сумочках складені тільки дрібниці, тому вони зазвичай тягають з собою пакет, що їх, до речі, не бентежить. Такі жінки тримаються на людях дуже гідно, але іноді допускають і стервозність.
Класичні сумки суворої форми вибирають "ділові" жінки, які знають собі ціну, практичні і діяльні. Оригінальні незвичайні сумки властиві представницям творчих професій, авантюристкам і жінкам з тонкою душевною організацією. Такі зовні намагаються здаватися самодостатніми, але насправді дуже вразливі і болісно реагують на будь-яку критику.

Сумки говорять про характер і темперамент жінки Рюкзачки говорять про інфантильність. Такі дівчата - несерйозні, люблять компанії і розваги. Сумки чорного кольору вибираються практичні, ощадливі й обережні дами. Світлі більше люблять романтичні натури, відкриті, добрі, допитливі й чарівні. Сумка яскравого кольору демонструє сміливу і творчу, навіть ексцентричну натуру. Консервативні дами носять сумку, тримаючи її за дві ручки. Сумка на лікті - жінка примхлива або занадто витончена. Рішучі і цілеспрямовані натури можуть носити сумку під пахвою.

Жіночі та Чоловічі сумки з Італії Роль сумки в створенні жіночого образу не можна недооцінювати. Це не просто практичний аксесуар, який допомагає носити з собою всі необхідні дрібниці на зразок косметики, документів або телефону. Сумка - це стан душі жінки, її настрій, її стиль і, звичайно ж, необхідне доповнення до одягу. Сумка високої якості говорить про смак жінки, її переваги і якостях характеру.
«Якщо у жінки в сумці цілий арсенал косметики, вона завжди хоче бути, що називається" при параді ". Якщо одна губна помада - дама воліє не ускладнювати життя. Якщо ж в сумці занадто багато предметів "на всякий випадок", значить, жінка завжди готова до будь-яких життєвих ситуацій », - стверджують психологи.
Редакція «» рекомендує вибирати сумку, керуючись власним смаком. Головне - щоб йшла до вбрання і подобалася власниці.