Головоломку «Angry Birds» скачали більше мільярда разів

Anonim
«Злі пташки» принесли своїм розробникам небувалу прибуток (дивіться відео).
Головоломка Angry Birds недавно перевищила позначку в один мільярд завантажень. Враховувалися версії гри для всіх платформ - від "основної" Angry Birds до Angry Birds Space, яка була презентована 22 березня 2012 року. 1 BILLION Angry Birds downloads! Компанія Rovio оголосила про мільярд викачаних ігор через кілька днів після публікації фінансового звіту за минулий рік, коли її прибуток піднялася в 10 разів, досягнувши позначки в 106,3 мільйона доларів.

Персонажі Angry Birds популярні в усьому світі Перша версія фінської головоломки про злих пташок вийшла в 2009 році для iPhone. Потім гру портувала на Android, Mac, PC і ігрові консолі, а в лютому 2012 року вона стала додатком для Facebook. Що стосується Android, то на даний момент він підтримує велику кількість ігор і додатків. Офіс для андроїд є одним з найпопулярніших, з яким нудьгувати не доведеться. Сюди входять і програма-перекладач, і менеджер справ, і програма для читання різних форматів електронних книг. Але найулюбленішим справою, звичайно, залишаються гри. Rovio випустила кілька варіантів гри «Angry Birds». Але суть її не змінюється.Геймерам пропонується вразити зелених свиней або макак за допомогою використання різнокольорових птахів з різними особливими властивостями. А в Angry Birds Space потрібно атакувати зелених поросят. Справа відбувається в космосі, тому на траєкторію польоту птаха впливає тяжіння навколишніх її об'єктів.

Angry Birds скачали понад мільярд разів «Хороша гра. Захоплює. І відірватися дуже складно. Тому її популярність цілком зрозуміла », - пише один з твіттерян.
Редакція «» рада за творців гри «Angry Birds» і сподівається на те, що у «злих пташок» буде ще більше шанувальників.