«Діти в інтернеті» - виставка організована компанією МТС

Anonim
У вересні-жовтні 2013 року проходила виставка, організована компанією МТС, що отримала назву «Діти в Інтернеті».

Співробітники дитячої обласної бібліотеки розповіли гостям виставки про переваги підключення інтернету МТС в квартиру і правилах поведінки в мережі. Відвідувачі заходу мали змогу дізнатися про історію розвитку Всесвітньої павутини, її корисні ресурси, які допомагають у навчанні, які організовують дозвілля та спілкування в мережі.

Особлива увага приділялася проблемам безпеки і можливих проблем, з якими діти можуть зіткнутися в інтернеті. Діти, їх батьки та педагоги змогли дізнатися не тільки про корисні і цікаві ресурси, але і небезпечних шкідливих програмах, факти шахрайства, використанні особистих даних користувачів. Інформація була представлена ​​доступною для дітей мовою, в ігровій формі.

За підсумками проведення виставки, представник адміністрації прокоментувала цей захід: «Цей проект став дуже корисним для дітей, вони дізналися багато нової цікавої інформації, яка допоможе їм успішно розвиватися і більш впевнено почувати себе в інтернет-просторі». Дітям, які взяли участь в цікавих екскурсіях, особливо сподобалися етапи «Веселий Інтернет» і «Безпечний Інтернет». Хлопці із задоволенням відловлювали імпровізовані віруси або баги і кидали їх в баскетбольне кільце, а допомагали їм у цьому казкові герої - Мітясік і щеня Інтернешка.

Юні відвідувачі виставки навіть взяли участь у тематичному квесті, для проходження якого потрібно вирішити головоломки і завдання на тему інтернету. Демократичні тарифи інтернету МТС створені спеціально, щоб кожен абонент зміг вибрати для себе оптимальне співвідношення ціни і якості.

Особливо сподобалося школярам проходити інтерактивну гру «Пригоди в Інтернеті». Технологія надання доступу в інтернет Пройшовши квест, хлопці виклали свої враження в барвистих малюнках на папері. Багато корисної інформації про безпеку в інтернеті дізналися і батьки, і педагоги. Дорослі активно цікавилися питаннями, що стосуються програм батьківського контролю і налаштувань фільтрів. Директор компанії МТС, підбиваючи підсумки виставки, заявив: «Проект« Діти в Інтернеті »був створений для захисту юних користувачів мережі від негативного впливу небезпечних ресурсів мережі і був успішно реалізований. Тепер виставка продовжить ходу у всіх містах Росії ».