Американський інженер винайшов годинник, які можуть контролювати смартфон

Anonim
Ціна нового аксесуара - близько 100 доларів.
Американський інженер Пітер Хаузер представив на суд покупців наручний годинник Cookoo, які здатні розповісти користувачеві про вхідні дзвінки, SMS, повідомлення в соцмережах і т.д. У цьому випадку користувач не забуде приділити смартфону час, як тільки у нього з'явиться для цього можливість. Для синхронізації роботи годин з телефоном потрібно встановити спеціальний додаток, а потім налаштувати параметри оповіщень.

Наручний годинник Cookoo Годинники нагадають про те, що у смартфона скоро сяде батарейка, допоможуть знайти апарат за допомогою звукового сигналу. Cookoo зможуть повідомляти про те, що відбувається і звуковим сигналом, і вібродзвінком. Гаджет водонепроникний, таким годинником можна користуватися, навіть купаючись в басейні. Стандартна батарейка-таблетка дозволить годинах працювати більше року. Аксесуар буде продаватися за ціною 99,95 дол. Взагалі настінні або наручний годинник з логотипом можуть стати чудовим подарунком до будь-якого урочистої нагоди. Логотип буде виконаний за вашим бажанням на задній кришці годинника або прямо на циферблаті. А вже такий сучасний гаджет, як годинник Cookoo, стане прекрасним і корисним сувеніром для будь-якого цінителя електронних і комп'ютерних пристроїв.

Годинники Cookoo контролюють смартфон «Високі технології не знають меж. Кожна нова модель вражає уяву », - відгукуються про новий пристрій твіттеряне.
Редакція «» радить всім, хто цінує комп'ютерні новинки, оцінити новий винахід Пітера Хаузера.