Випущені навушники нового покоління Maserati Edition

Anonim
Британська компанія Bowers & Wilkins випустила нові навушники під назвою P5 Maserati Edition. Maserati разом з компанією Bowers & Wilkins знамениті своїми технологічними інноваціями по досконалості звучання, причому обидві компанії велику увагу приділяють найдрібнішим деталям і застосовують матеріали тільки найвищої якості. Вони випускають продукцію виключно найвищої якості. Цього разу компанії знову об'єдналися для спільного створення нових виробів. Зараз вони створили нову преміум-модель навушників, які будуть випускатися в обмеженій кількості.
Навушники P5 Maserati Edition мають чудове звучання. Для з виготовлення використані спеціальні неодимові магніти, а також мейларовая діафрагма. До слова, неодимові магніти вважаються найпотужнішими на даний момент рідкоземельними магнітами, а термін їх служби практично необмежений, тобто вони не втрачають властивість магнетизму протягом довгого часу (1 відсоток за 100 років). Відмінна ізоляція від шуму виходить за допомогою шкіряних накладок, прихованої конструкції, що має фіксуючу металеву зовнішню панель. Дуже важливо, що нові навушники забезпечують комфорт після довготривалого прослуховування музики або аудіо-книги.
Навушники компанії Bowers & Wilkins традиційно користуються високим авторитетом, а зараз випущена особлива модель - Maserati Edition. Тут поєднуються чудовий звук Bowers & Wilkins і помірна розкіш Maserati.

Навушники P5 Maserati Edition Аудіо-пристрій Maserati Edition оформлені натуральною шкірою, що має темно-синій відтінок, згідно стилю Maserati і гарантують комфорт і зручність при використанні. На наголов'я завдано тризуб, який є логотипом Maserati. Цей же логотип видніється і на унікальній дорожній сумці, обробленою стеганой шкірою. Навушники покладені в дорожню сумочку, виготовлену зі шкіри особливого синього кольору, характерного для бренду Maserati.Трезубец представляє фірмову емблему Мазераті з 1926-го року, який був створений самим Маріо Мазераті під впливом статуї Нептуна, що знаходиться в Болоньї.
Разом з P5 Maserati Edition надається кабель, який дозволяє управляти смартфоном. Також поставляється високоякісний кабель, який має позолочені роз'єми. Вартість нових навушників становить $ 540. Уточнимо, що ці навушники сумісні з найостаннішими серіями iPod nano, iPod classic, iPod touch, iPhone 3GS, планшети iPad.
Редакція "" підтверджує, що навушники бренду Bowers & Wilkins гарантують приголомшливе враження при прослуховуванні