Кеті Холмс (Katie Holmes) - біографія, фото, особисте життя, чоловік і діти, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Кеті Холмс

Кар'єра голлівудської старлетки Кеті Холмс нагадує російські гірки: то злети, то падіння. Зігравши свої перші ролі, вона заслужила звання найперспективнішою юної актриси, але згодом не раз ставала володаркою «Золотої малини». Незважаючи на складні повороти долі, актрисі вдалося зайняти гідне місце серед зірок і знайти жіноче щастя.

На фото: Кеті Холмс (Katie Holmes)

дитинство

Кеті Ноел Холмс народилася 18 грудня 1978 року в Толідо, штат Огайо. Вона п'ята дитина адвоката Мартіна Холмса і його дружини Кетлін. Сім'я була дуже релігійною, всі діти Холмс вчилися в католицькій школі. Кеті займалася спортом, була Чирлідери і брала участь в постановках шкільного театру. Вечорами вся сім'я збиралася у вітальні і дивилася вечірні шоу. В один з таких вечорів Кеті побачила рекламу агентства IMTA (International Modeling and Talent Association), яке організовувало з'їзди юних обдарувань, які проходять два рази на рік. Кеті вирішила подати заявку на участь в конкурсній програмі. Але дівчинці було всього 14 років, і батько порадив спочатку закінчити середню школу. За умови, що вона отримає високі бали на підсумкових іспитах, тато обіцяв сплатити їй проїзд та участь в конкурсній програмі.

Кеті Холмс в дитинстві Мріючи про кар'єру кіноактриси, Кеті стала відвідувати місцеву модельну школу, а влітку 1995 року отримала свій шанс на з'їзді IMTA в Нью-Йорку. Дівчина брала участь в конкурсі артистів вільного жанру, і, в той час як інші дівчата читали похмуро-романтичні поеми Сільвії Платт, прочитала монолог з політичного роману Харпер Лі «Убити пересмішника». Не по роках серйозний вираз обличчя дівчини і обраний нею матеріал потішили членів комісії, але розрахунок Кеті був точним, в 1996 році вона вже знімалася в телевізійних шоу і незабаром отримала першу роль в цьому кіно.

Кар'єра. початок

Кінодебют Кеті відбувся в драмі 1997 року про важких взаєминах сусідів «Крижаний вітер», де вона зіграла зовсім невелику роль дівчини-підлітка Ліббетс. У картині знімався юний Елайджа Вуд, кар'єра якого також почалася з участі в нью-йоркському з'їзді IMTA. Головні ролі в драмі виконали Сігурні Уівер і Кевін Клайн.

Кеті Холмс у фільмі «Крижаний вітер» У наступному році дев'ятнадцятирічна дівчина отримала запрошення в підлітковий серіал «Бухта Доусона», в якому її затвердили на роль Джоуї, дівчата з неблагополучної сім'ї. У російській прокаті серіал йшов під назвою «Літо наших надій», також у проекті брали участь Мішель Вільямс і Джеймс Ван Дер Бик, який зіграв коханого Джоуї.

Кеті Холмс і Джеймс Ван Дер Бик в серіалі «Бухта Доусона» З перших же серій Кеті завоювала любов глядачів, її здатності і тонко позначена сексуальність були помічені продюсерами. За шість років роботи в серіалі дівчина знялася більш ніж в десяти картинах і стала однією з наймолодших і яскравих зірок Голлівуду епохи початку 2000-х.
Що вийшов в 1998 році хоррор-трилер «Непристойна поведінка», в якому Кеті грала в компанії Джеймса Марсдена і Ніка Стала, підкорив серця глядачів зухвалої молодістю героїв, непередбачуваним сюжетом і страшною таємницею містечка Кредл-Бей, яку треба було розкрити юним бунтівникам.

Кеті Холмс і Нік Стал у фільмі «Непристойна поведінка» Комедійний трилер 1999 року «Провчити місіс Тінгл» з Кеті в головній ролі став хітом киносезона.Розумниця і відмінниця Лі Енн вирішується на відчайдушний крок, щоб виправити зіпсований вчителькою історії атестат, але події виходять з-під контролю школярів і тягнуть за собою трагічні наслідки. Роль ненависної училки виконала Хелен Міррен, а учнів, яких Лі Енн залучила в небезпечну авантюру, зіграли Ліз Стаубер, Беррі Уотсон і Джон Патрік Уайт.

Кеті Холмс у фільмі «Провчити місіс Тінгл» У картині Кертіса Хенсона «Вундеркінди» (2000) актриса виконала роль дивною студентки, виблискуючи в компанії Майкла Дугласа, Тобі Магуайр і Роберта Дауні мл.
У хоррор-драмі цього ж року «Дар» Кеті склала прекрасний ансамбль з такими визнаними і знаменитими акторами, як Кейт Бланшетт, Джованні Рібізі, Хіларі Суонк і Кіану Рівз. Сценарій до картини, висунутої на премію «Сатурн» в п'яти номінаціях, написав Біллі Боб Торнтон.

Кеті Холмс у фільмі «Дар» У драмі з елементами трилера 2002 року «Телефонна будка» Кеті зіграла зовсім невелику, але запам'ятовується роль коханки головного героя, загнаного в кут телефонним маніяком. Роль бідолахи зіграв Колін Фаррелл, також в картині знімалися Форест Уїтакер, Рада Мітчелл і представник славетної акторської династії Кіфер Сазерленд.
У складній детективної психодраме «Покинута» актриса зіграла головну роль. Її героїня з дитинства не виносила, коли її кидають і важко переживала догляд свого коханого. Але так чи невинна страждає дівчина? Непередбачуваний сюжет і краса відбувається на екрані дійства зачаровували глядачів, ні на хвилину не відпускаючи увагу від гри Кеті і Бенджаміна Бретта, виконуючого роль детектива. У ролі нещасного коханого Кеті знявся голлівудський красень Чарлі Ханнем. Топ-10 фільмів за участю Кеті Холмс Після прем'єри «покинути» критики в унісон назвали Кеті «подає надії молодою актрисою».

інші ролі

У казці для дорослих 2004 року «Перша дочка» від Фореста Уїтакера, пробував себе в режисурі, Кеті зіграла норовливу дочку президента Америки, що стала студенткою самого звичайного коледжу. Щоб убезпечити її, могутній тато приставляє до неї агентів, в одного з яких дівчина закохується. У легкій витонченої комедії також грали Марк Блукас і Майкл Кітон.

Кеті Холмс у фільмі «Перша дочка» Роль в супергеройському фільмі «Бетмен: Початок» викликала суперечливі відгуки критиків. Деякі вважали, що образ Рейчел відповідав концепції картини, інші були незадоволені виконанням Холмс. Але отримавши за роль подруги Бетмена премію «Золота малина», Кеті не зникла в себе і не впала в депресію, а продовжила працювати. Роль Брюса, що перетворюється на супергероя заради порятунку світу, зіграв Крістіан Бейл, також у фільмі знімалися Ліам Нісон, Гері Олдман і Майкл Кейн.

Кеті Холмс у фільмі «Бетмен: Початок» З 2005 по 2012 рік Кеті намагалася повторити колишній успіх, приймаючи найрізноманітніші пропозиції, і далеко не всі вони були вдалими.
Так, в кримінальній комедії 2008 року «Шалені гроші» актриса грала з Дайан Кітон і Куїн Латіфою. Типово жіноча і наївна історія про те, як вкрасти гроші і нікого при цьому не обікрасти, стала найгіршим фільмом року. Всі три актриси заслужили негативні відгуки, їхня робота не сприймалася як акторський ансамбль і кожна з них немов існувала в окремому просторі.

Кеті Холмс, Куїн Латіфа і Дайан Кітон Тонка комедія «Екстрамен» також не стала проривом для Кеті, якій до цього часу вже було за тридцять років. Таблоїди рясніли заголовками про те, що «Кеті виглядала безглуздо», і що «подальша доля актриси - періодичні ролі в телевізійних серіалах». Ситуація погіршувалася тим, що інші актори, зайняті у фільмі, Кевін Клайн і молодий Пол Дано, заслужили схвальні відгуки як глядачів, так і кінокритиків.
Винятком з робіт актриси цього періоду є роль Кім в атмосферної хоррор-драмі «Не бійся темряви».Партнером Кеті був Гай Пірс, і в дуеті з ним її талант, який був так несправедливо принижений кінокритиками, знову засяяв своїми гранями. Трагічна розв'язка сюжету і самопожертву героїні Кеті заради порятунку прийомної дочки стали вдалою спробою відновити репутацію акторки. «Не бійся темряви» - трейлер Однак поліцейська драма «Небезпечний квартал», що вийшла слідом, нової порції меду в кар'єру Кеті ще не додала. Картина отримала низький рейтинг, який не змогло підняти навіть присутність Ченнінг Татум, а також Аль Пачіно і Жюльєтт Бінош.

Кеті Холмс у фільмі «Небезпечний квартал» Піддавшись впливу преси та пропозицій продюсерів, Кеті повернулася до роботи в багатосерійних проектах. У 2011 році вона погодилася виконати роль легендарної Джекі Кеннеді в проекті «Клан Кеннеді». На знімальному майданчику актриса співпрацювала з Грегом Кінніром, Томом Уїлкинсоном і Беррі Пеппером. Серіал з великим успіхом пройшов в Америці і Канаді, заслуживши любов глядачів, яким подобалося стежити за перипетіями доль самих вищих верств американського суспільства.

Кеті Холмс в серіалі «Клан Кеннеді» Кілька картин, в яких актриса знялася після завершення зйомок першого сезону «Клану Кеннеді» особливою популярністю не здобули, але і явного відторгнення теж не викликали. У мелодраматичної стрічці про кохання двох не зовсім здорових психічно людей «Дотик вогнем» актриса зіграла в дуеті з Люком Кірбі. Проблеми самотності і соціальної адаптації «особливих» людей, підняті у фільмі, були підкреслені проникливою грою Кеті Холмс.

Кеті Холмс на зйомках фільму «Дотик вогнем» У 2015 році актриса взяла участь в драмі «Жінка в золотом», в якій грали Хелен Міррен і Даніель Брюль, і в фантастичній стрічці «Присвячений», в якій склала компанію Брендону Туейтсу і Меріл Стріп.
Заслужений успіх прийшов до Кеті в 2016 році, коли вона представила свою першу режисерську роботу «Все, що у нас було». У лякаюче реалістичною драмі про життя сім'ї з нижчих шарів суспільства Кеті зіграла роль втомленої жінки, ледь зберегла сліди колишньої привабливості. Щоб хоч якось вибратися з убогості і відчаю, вона вирішує знайти чоловіка, який би зміг допомогти їй та її доньці. Також в картині грали Ів Линдли і Марк Консуелос. Розкриті в картині соціальні проблеми суспільства, самотність і нереалізованість жінок «за сорок», тонкий драматизм гри Кеті, стали її тріумфом і як режисера, і як актриси. «Все, що у нас було» - трейлер Приймаючи вітання після прем'єри, Холмс сказала, що тепер вона більше нічого не буде намагатися доводити. І нікому.

Особисте життя Кеті Холмс

У різний час шанувальниками Кеті були актори Джошуа Джексон і Кріс Клейн, але романи з партнерами по знімальному майданчику тривали недовго.

Кеті Холмс і Кріс Клейн З 2004 року Кеті стала зустрічатися з Томом Крузом. У 2005 році вона народила дочку Сурі, а в 2006 році Кеті вийшла за Тома заміж.

Кеті Холмс і Том Круз Знаменитий актор - адепт церкви саєнтологів, до навчання Хаббарда Тома долучила ще в 1990 році Мімі Роджерс, що була у той час його дружиною.

Весільне фото Кеті Холмс і Том Круз Пройшовши за наполяганням чоловіка процедуру ініціації, так звану практику одитинг, Кеті швидко зрозуміла, що її нова релігія - тоталітарна секта. Її рішення повернутися в католицьку віру і виховувати Сурі католичкою викликало негативну реакцію Круза, в результаті чого в 2012 році зоряна пара розлучилася.

У 2012 році Кеті Холмс і Том Круз розлучилися Розлучення був гучним, адвокати Круза вели себе агресивно, але тендітної Кеті вдалося відстояти своє право виховувати дочку в католицькій вірі. Згідно з рішенням суду Круз не має права брати участь у вихованні доньки на увазі його негативного впливу на дівчинку.
Незабаром після розлучення Кеті офіційно змінила дочки ім'я. Тепер дівчинку звуть Скаут - на честь героїні улюбленої книги Холмс «Убити пересмішника».

Кеті Холмс з донькою З 2013 року Кеті зустрічається з Джеймі Фоксом, їх часто бачать на різних заходах і на прогулянках по каліфорнійському узбережжі.

Кеті Холмс і Джеймі Фокс Одруження Кеті і зірки «Джанго звільненого» призначено на початок 2019 року. Стало відомо, що їхнє весілля відбудеться в столиці всіх закоханих - Парижі.

Кеті Холмс зараз

У 2017 році актриса прийняла пропозицію брати участь у продовженні проекту «Клан Кеннеді», яке в основному буде присвячено долі Джекі і її шлюбу з греком Аристотелем Онассисом. Також в проекті беруть участь Меттью Перрі та Олександр Сіддіг. У 2018 році Кеті оголосила про своє рішення серйозно зайнятися режисурою і навіть пройти курс навчання. Про свої майбутні проекти зірка вважає за краще не поширюватися.