Як приготувати осетинські пироги будинку?

Anonim
Всі люди, від малого до великого, люблять ласувати гарячими, пишними, смачними домашніми пирогами, які приготовлені старанно і з душею. Різноманітність осетинських пирогів з безліччю начинок об'єднує одна спільна риса - наявність тертого сиру. М'ясоїди знайдуть в цій страві свою нішу, вегетаріанці - щось для себе, а модниці і любителі дієтичних продуктів - різноманітні легкі свіжі начинки, що дозволяють не картати себе за кожен з'їдений шматочок пирога.

Традиційно подають три осетинських пирога Осетинські пироги славляться і своїми чудовими смаковими якостями, і простотою виготовлення. Рецепт чудових пирогів доступний і дуже охоче використовується господарочками нашої країни.

Про що слід пам'ятати при приготуванні?

- Чим тонше тісто, тим краще.
- Начинки в осетинських пирогах має бути не менше, ніж самого тесту. Як приготувати осетинські пироги - Начинка може бути найрізноманітнішою, але традиційно в неї додається сир.
- Від якості дріжджів залежить, вийдуть чи пироги повітряними.

Покроковий рецепт приготування осетинських пирогів

Крок 1. Чайну ложку сирих, свіжих дріжджів або одну пачку швидких перемішати з невеликою кількістю цукру в половині склянки теплої води.
Крок 2. Дочекатися, щоб дріжджі утворили бульбашки на поверхні води, влити в ємність з опарою ще три склянки теплої води, потім додати сіль і цукор на свій розсуд, не поспішаючи все розмішати і потроху всипати борошно, продовжуючи перемішувати тісто.

Пиріг з начинкою з ніжного осетинського сиру Крок 3. Муки повинно бути таке додано кількість, щоб тісто і далі залишалося м'яким і ніжним, але його краю можна було легко зліпити руками.
Крок 4. Отримане, ніжне на дотик, тісто розділити на три рівних шматочка і розкачати тонкі коржі (діаметр тесту повинен бути рівний приблизно 25-28 см). У центр покласти начинку.

Будинки на начинці можна не економити Крок 5. Підготуйте начинку. Добре підійде дрібно рубане, пропущене через м'ясорубку свіже м'ясо зі спеціями, овочі, смажені гриби, бурякові листя, тушкована капуста, сир. Вибір підходящої начинки повністю залежить від смакових уподобань членів сім'ї. Осетинські пироги. Покроковий рецепт Крок 6. Краї тесту скріпити, направляючи їх вгору до одного центру. Перевернути пиріг і укласти на змащений маслом заздалегідь і прогрітий деко або сковороду. Проколоти дірочку для видалення повітря.
Крок 7. Випікати в розігрітій заздалегідь духовці близько 20 хв. при температурі 170-180 С. Редакція вважає, що приготував осетинські пироги самостійно, ви почастуєте смачним блюдом близьких і заощадите сімейний бюджет.