Двері і перегородки

Anonim
обдуманий вибір

Італійські двері і перегородки мають широку популярність серед споживачів з різними рівнями доходів. Відомо, що міжкімнатні двері можуть бути різного виконання. Залежно від використовуваних матеріалів двері можуть бути виготовлені з використанням різних технологій виробництва. Найбільш дорогими вважаються двері, виготовлені з масиву дерева. Для виробництва таких дверей використовуються дорогі породи дерев. Зазвичай застосовується дуб, модрина, сосна та інші.

Італійські двері з масиву дерева виготовляються з застосуванням найновіших технологій обробки. Завдяки цьому досягається висока якість звукоізоляції і експлуатаційні характеристики. Перш ніж використовувати масив дерева він проходить відповідну обробку. Оскільки дерево має певні характеристики по вологості, то при обробці його потрібно висушити в спеціальних сушильних камерах. Завдяки природній текстурі міжкімнатні двері, виготовлені з масиву дерева, прикрасить будь-який інтер'єр всередині будинку або квартири.

На відміну від дверей, міжкімнатні перегородки можуть застосовуватися навіть у тих місцях, де простір не перегороджено стіною. Іноді, в інтер'єрах використовуються перегородки, виготовлені з різних сучасних матеріалів. Застосування перегородок допомагає створити всередині приміщення якісь «куточки» всередині простору. Для застосування таких перегородок слід враховувати особливості їх кріплення. Кріпитися міжкімнатні перегородки можуть до стелі, стін і т.д.

В цілому перегородки відрізняються від стін тим, що стіна - це капітальна несуча конструкція, виготовлена ​​з цегли або блоків. Тоді як перегородка може бути сконструйованої з більш легких і менш потужних матеріалів і не є несучою конструкцією.

Перегородки можуть бути виготовлені з безлічі різних матеріалів: фанери, гіпсокартону, древесоно-стружчатой ​​плити, осб-плити або МДФ-плити. Перегородки можуть також умовно поділяється на первинні і вторинні. Початкові - це такі перегородки, які були встановлені в процесі зведення будинку, а вторинні - це такі, які були встановлені в процесі вже перепланування готового будови. Це, як правило, перегородки, виготовлені за індивідуальним проектом.

Легкі пересувні перегородки прийнято називати ширмами.