Віра Шпак - біографія, фото, особисте життя, кращі фільми, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Віри Шпак

Віра Іванівна Шпак - актриса театру і кіно, зірка серіалів «Тимчасово недоступний», «Останній хід королеви», «На білому коні», «Чорна кішка», «Срібний бір» і ін. Актриса Московського губернського театру.

На фото: Віра Шпак

Дитинство та юнацькі роки

Віра народилася і виросла в столиці Білорусі, в звичайній родині, ніяк не пов'язаної з театром і кінематографом. Її батько викладав в місцевому радіотехнічному університеті, мама працювала лікарем-стоматологом. Як все дівчинки, маленька Віра в дитинстві часто уявляла себе принцесою, любила вбиратися, співати і танцювати перед дзеркалом. Зрештою мама відвела її до місцевого Театр естрадної пісні, в якому вона незабаром стала солісткою.

Дитячі фото Віри Шпак У дев'ятому класі Вірі подарували книгу Олега Табакова, і, прочитавши її захлинаючись, дівчина зловила себе на думці, що хотіла б стати актрисою. Але після шкільного випускного вона не наважилася реалізувати свою мрію, вважаючи її недосяжною, і поступила в Мінський інститут іноземних мов.

Віра Шпак з мамою Професія перекладача здавалася тоді Вірі реальнішою і стабільною, але провчившись в інязі три роки, побувавши на стажуванні в Англії і переїхавши в Санкт-Петербург, Шпак зрозуміла, що вибрала неправильний життєвий шлях і загнала себе в глухий кут. Їй пощастило познайомитися з дівчиною, яка свого часу закінчила Пітерської театральну академію і взялася підготувати Віру до вступу в театральний вуз. Після третього курсу Шпак забрала документи з лінгвістичного інституту і відправилася підкорювати Москву.

Театральна кар'єра

Вірі вдалося з першого разу вступити в Школу-студію МХАТ, в майстерню до Костянтина Райкіна. Спочатку їй було нелегко адаптуватися до нового життя, але відчуття, що тепер вона рухається в правильному напрямку, не покидало дівчину з перших днів навчання.
Нам в інституті один з наших майстрів часто говорив фразу: «Не пускайте зло в себе». Так ось ці слова я часто собі повторюю.
З другого курсу актриса була задіяна в постановках «Сатирикону», виходила на поміст Театру імені Пушкіна, але після вручення диплома вона не залишилася в Москві, а на запрошення режисера Валерія Фокіна повернулася в Санкт-Петербург і поступила на службу в Александринский академічний театр. Висоцький «Коні вибагливі» - співає Віра Шпак Через рік Віра знову приїхала в Москву і стала артисткою столичного Губернського театру під керівництвом Сергія Безрукова. Незадовго до цього вона познайомилася з художнім керівником на зйомках і з захопленням прийняла його пропозицію увійти в трупу. Незабаром Шпак була задіяна в двох провідних постановках театру «Мауглі. Книга джунглів »і« Лавка », поєднуючи виступи зі зйомками в кіно.

Віра Шпак в спектаклі «Лавка»

Кінокар'єра

Вперше на екрані Віра з'явилася в 2011 році - в серіалі «Команда 8». Далі були епізодичні ролі в картинах «Кураж», «Справа честі», «Чуже гніздо», «Вчителі» і багатьох інших.

Віра Шпак та Сергій Безруков у фільмі «Тимчасово недоступний» Однією з найзначніших і вдалих сама Віра вважає роль журналістки Насті Журавльової в картині «Тимчасово недоступний». Робота з такими майстрами кіно як Михайло Хлебородов, Андрій Кивинов, Сергій Безруков, Дмитро Дюжев стала справжнім іспитом для актриси. Серйозну підтримку їй надала сестра Надія, яка працювала асистентом по акторам на цій картині.

Віра Шпак і Іван Оганесян в серіалі «Останній хід королеви» У 2015 році дівчина зіграла головну роль в серіалі «Останній хід королеви» - молодого дизайнера Настю, яка бореться за право на усиновлення дитбудинківського хлопчика з більш успішної сім'єю і намагається розгадати загадку дивного телефонного жартівника . Її партнером по знімальному майданчику став Іван Оганесян.

Кадр із серіалу «Чорна кішка» У 2016 році амбітну актрису можна було побачити в гучному серіалі «Чорна кішка» з Гелою Месхі та Ігорем Петренком, в 4-серійної мелодрами «На білому коні», а також в спортивній теледрамі «синхроністки».

Особисте життя Віри Шпак

Через щільний робочий графік у актриси зовсім не залишається часу на особисте життя. У неї є молодий чоловік, ім'я якого Віра тримає в секреті. Відомо тільки, що він не актор, але має пряме відношення до театральному середовищі.

Віра Шпак в купальнику

Віра Шпак зараз

Працьовитість молодої актриси вражає: в 2017 році вона знялася в одній із серій епічність військової драми «Отчий берег» з Юрієм Борисовим, яка розповідала історію сім'ї Морозових.
У грудні того ж року відбулася прем'єра серіалу "Срібний бір", також знятому в жанрі «сімейної саги».У центрі сюжету виявилася сім'я високопоставленого радянського чиновника, втрачає все після низки подій, запущених смертю Леоніда Брежнєва.

Фото зі зйомок сімейної саги "Срібний бір" У 2018 році на екрани вийде щонайменше 5 проектів за участю Віри Шпак. Це серіали «Чарівник» з Юрієм Чурсіним, «Райський куточок» з Таїсією Вилкове, «Стандарти краси» зі Світланою Колпаковой, трилер «Я живий» і мелодрама «Така, як всі».