Вчені встановили, що жінки худнуть в 5 разів повільніше чоловіків

Anonim
Офіційне дослідження підтвердило думку про те, що жінкам доводиться складніше. .
Англійські вчені встановили, що чоловіки худнуть набагато швидше жінок, для чого провели простий експеримент. Протягом певного періоду часу чоловіки і жінки їли одну і ту ж їжу, піддавалися однаковим фізичним навантаженням і в один і той же час відвідували спортивний зал. Після закінчення терміну, відведеного на експеримент, його учасники встали на ваги. Виявилося, що чоловіки схудли в 5 разів більше жінок.
Цей процес легко пояснити. Обмін речовин в організмі чоловіка і жінки йде по-різному. По-різному влаштовані і жирові клітини. Жіночий організм запрограмований на народження дітей, а жировий прошарок на животі та стегнах створюється для захисту майбутнього плода. Якщо ж вага почав рости дуже швидко, значить, в організмі стався збій. Це може бути порушення гормонального фону, при якому активно відкладаються жирові клітини. Щоб схуднути, досить мати всього одним якістю - силою волі. До неї додаються правильне харчування, тренажерний зал і навіть лікарські засоби, які потрібно приймати під строгим контролем лікаря-дієтолога.

Жінкам худнути складніше … Кухонні ваги - один з необхідних предметів, за допомогою якого людина може відстежувати своє харчування. Вони допоможуть не тільки зважити, але і правильно вирахувати кількість споживаних калорій. Сучасні кухонні годинник оснащені сенсорним управлінням, наділені функцією доважування і мають інші переваги, необхідні для їх роботи.

… а чоловікам простіше! «Якщо чоловікам схуднути набагато простіше, ніж жінкам, чому у більшості не виникає бажання цього робити?» - запитує одна з твіттерянок.
Редакція «» радить чоловікам стежити за собою, тим більше, що виглядати молодим і підтягнутим, як виявилося, не так вже й складно.