«Спалились!»: Російські зірки і невдалий фотошоп

Anonim
Складно з ходу пригадати хоча б одну інстаграм-красуню, яка не гребує обробляти фотографії в графічних редакторах. І начебто все розуміють - вони заробляють цим на життя, але все одно подібні «фоторазоблаченія» кожен раз дивують передплатників і радують Хейтер. У цій збірці ми зібрали самі забавні прорахунки відомих персон з фотошопом.

Анастасія Решетова

У випадку з Анастасією Решетова, дівчиною Тіматі, в Мережі сплив оригінал знімка, який вона виклала в свій інстаграм. При наочному порівнянні двох фотографій, обробленої і немає, видно все комплекси дівчата: вона збільшила п'яту точку, зате зменшила руки і голову. Хоча, здавалося б, і на варіанті справа все відмінно.

У інстаграме і в реальному житті

Світлана Лобода

Не так давно стала мамою Світлана Лобода похвалилася стрункою фігурою в інстаграме, виклавши фото в ну дуже відкритому комбінезоні. Однак коментарі тут же заполонили єхидні коментарі про попливли плитку на підлозі. «Ви така гаряча, що аж пів поплив», - пожартував хтось із користувачів.

Анастасія Волочкова

Мабуть, втомившись від уїдливих коментарів допитливих читачів з приводу своєї фігури, Анастасія Волочкова вирішила довести свої фото до міфічного ідеалу краси за допомогою фотошопу. Але не тут-то було - зіркі передплатники помітили і викривити навколо балерини лінію горизонту на фото з Мальдівських островів, і «поплив» кахель на знімку з плюшевим ведмедиком. У коментарях Хейтер Волочкової дивуються - невже зірці балету не вистачає грошей на професійного ретушера?

Ксенія Бородіна

Ксенії Бородіної часто дістається за надмірне захоплення фотошопом. Наприклад, на цьому фото з відпочинку в Туреччині передплатники розгледіли нерівності на плитці навколо басейну - таке буває при неакуратному використанні пластичного інструменту «ліквіфай» в фотошопі.

Анна Седокова

Співачка Анна Седокова виклала в Instagram яскраву і сонячну фотографію з балкона, на якій вона одягнена в хокейну толстовку і шапку в тон. Довгі й стрункі ноги жінка залишила повністю відкритими. Однак передплатникам артистки здалося, що тінь від ніг набагато товщі, ніж була б, будь її ноги в дійсності такими, як на фото. Можна було б списати це на злостивців, які вже не знають, у чому ще можна звинуватити Ганну, якби не знімки, зроблені папараці приблизно в той же час. На них видно справжня фігура Седокової.

Сєдокову викрили в витягуванні фігури в фотошопі

Наталія Іонова

Безперечно, у співачки Глюкози відмінна фігура - разом з чоловіком вона веде здоровий спосіб життя і займається йогою. Але, виявляється, і вона не гребує використовувати фотошоп. Наприклад, на цьому знімку перила за правою рукою придбали химерний вигин, явно не задуманий архітектором, а від правого стегна хтось немов відкусив шматочок.

Ксенія Собчак

Серед інстаграмних постів Ксенії Собчак на тему «Як я провів літо» цей привернув, мабуть, найбільше уваги ненависників. У червні жінка відвідала єкатеринбурзький Єльцин-центр, де презентувала фільм про Анатолія Собчака, а після виклала це фото. В результаті на неї напали з трьох фронтів: противники ліберальних поглядів закликали знести Єльцин-центр, гуру моди критикували наряд Ксенії, а необізнані в політиці або моді люди помітили, як скривилися стіни будівлі в відображенні поруч з Собчак і зробили закономірний висновок - і Ксенія фотошоп свою фігуру.

Віра Брежнєва

Секрет Віри Брежнєвої випадково розкрив Сергій Лазарєв. На одній зі спільних заходів він вирішив сфотографуватися з нею і з Ані Лорак. Зліва - знімок, викладений Вірою.Праворуч - та ж фотографія, але не пройшла через обробку. Її виклав Сергій Лазарєв і на ній Віра куди більш «пом'ята». Чоловіки, що з них візьмеш. Виявилося, що ангельски-чиста шкіра на обличчі Віри і її виточена фігурка - результат графічних редакторів.

Лазарєв випадково «спалив» Брежнєву

Ані Лорак

Українську красуню Ані Лорак ловили на фотошопі не раз і не два. Найганебніший епізод (на думку редакції) ви можете спостерігати нижче - співачка або її ретушер захопилася інструментом «штамп», в результаті чого ділянку руки і волосся «продублював».

Невдалий фотошоп Ані Лорак А в цьому випадку хтось перестарався з ретушшю ніг і «вигнув» праве коліно співачки всередину. Обпікшись на молоці, передплатники Лорак тепер дмухають на воду, в тому сенсі що вишукують ознаки фотошопа на кожному, навіть самому «необразливому» знімку.

Вікторія Лопирьова

Красуня-модель Вікторія Лопирьова вразила - в поганому сенсі - передплатників цим знімком. Якщо неприродну однорідність кольору обличчя можна списати на тональник і вдале висвітлення, то аномально тонка талія залишила більше запитань, ніж відповідей. «Зліва - нормальна струнка дівчина. А справа що? Як таке може бути, що талія вже голови? », - запитують в коментарях передплатниці.

Анна Семенович

Екс-БЛЕСТЯШКИ Анна Семенович не втомлюється повторювати, що подобається собі такою, яка вона є, то є злегка «в тілі», і тим не менш раз по раз попадається на невдалому фотошопі. Наприклад, на знімку зліва можна помітити, як попливла кам'яна стіна навколо співачки і як неприродно згинається її права рука. А справа навіть придивлятися не треба - права нога Семенович пішла буграми і позбулася текстури.

Анна Семенович рідко балує передплатників знімками без обробки

Марія Погребняк

Ми не знаємо, чим прославилася дружина футболіста Павла Погребняка, але тим не менше - сотні тисяч передплатників щодня стежать за її інстаграмом. І від їх погляду не зміг вислизнути вада фотографії, на якій Марія Погребняк грає з сином в волейбол. Якщо права нога світської дами виглядає анатомічно правильно, але ліва лякає дивним будовою, ніби її спеціально «Заузе». Якщо ви думаєте, що тільки російські зірки передають куті меду з фотошопом, то подивіться, як відрізняються фото в інстаграме і реальному житті у голлівудських селебріті.