Тиждень моди в Мілані: Колекції Prada 2014

Anonim
На тижні моди у Італії свої неймовірні творіння на суд численної публіки недавно винесла Міучча Прада.
У новому сезоні Prada віддає перевагу елегантним яскравим відтінкам, в стороні залишивши чорний, білий кольори. Міучча ніколи не боїться поєднувати яскраво-червоний з насиченим фіолетовим, жовтий з сірим і салатовим. Вона потрапляє в "десяточку" саме завдяки таким кольоровим "колаборація".

Тиждень моди в Мілані: Колекції Prada 2014 І крім гри з фарбами, відомий модельєр акцент робить на абстрактні орнаменти і оригінальні деталі, які і стали "родзинкою" нової колекції. Наприклад, дуже цікавий варіант використання вузького хустки з шовку у вигляді недбало зав'язаного краватки.
Відзначимо, франчайзинг модного одягу за програмою BAON - це допомога в пошуку місця розташування майбутнього магазину, виїзд фахівців на відкриття магазину, розрахунок інвестицій проекту і його окупності, розробка індивідуального проекту для фірмового магазину і так далі. Сьогодні ця послуга задоволена затребувана в Росії, Україні та інших країнах світу.

На тижні моди у Італії свої творіння показала Міучча Прада А що стосується самих силуетів, то тут Prada залишається, звичайно, вірна своєму відомому фірмовому стилю: строгі приталені пальта і дуже вишукані сукні-футляри, довжина яких трохи нижче колін. Варто сказати, що новітнім рішенням знаменитого дизайнера стали яскраві об'ємні светри, надіті прямо поверх класичних сорочок, а також сукні-сорочки досить вільного крою.

Prada віддає перевагу елегантним яскравим відтінкам Редакція сайту нагадує, на міланському тижні моди свої колекції представлять кращі модні будинки. Gucci, до речі, вже це зробив це. Сьогодні в тренді ретро, ​​яскравий зелений, кремовий кольори. Як кажуть дизайнери, мода-2014 буде відрізнятися великою кількістю хутра та шкіри.