4 способи не стояти в чергу до кредитного менеджера

Anonim
Як заощадити час при оформленні позики
Вирішили взяти споживчий кредит? І почався марафонський забіг по дистанцій, плавно переходить в довгу чергу в банку до робочого столу кредитного консультанта. Зустрітися з дієвими способами, що дозволяють заощадити час і нерви при отриманні кредиту.
Перший спосіб: треба вибрати правильний час для візиту в банк.
У банках, як і в транспорті, бувають години пік. Наше завдання: не потрапити в цей час. Якщо ви ще тільки задумалися про кредит, з'ясуйте заздалегідь, коли в обраному вами банку найменше відвідувачів.Як це дізнатися? Можна поцікавитися у співробітників внутрішніх розкладом. Принесуть свою користь особисті спостереження, дзвінок в колл-центр і щира розмова з охоронцем, а може бути, і з завідувачем відділення - це вже як вам пощастить! Деякі банки самі вивішують на видному місці «графік завантаження відділення». Але навіть при відсутності такого графіка нескладно вирахувати всі проблемні годинник. Більшість відвідувачів банку працюють повний робочий день - значить, вони можуть зайти або на початку роботи (тобто з восьми до десяти), або в обідню перерву (десь з дванадцяти до трьох), або ввечері (з п'яти до семи). Робимо висновок: щоб уникнути черг, приходити в банк краще між десятьма і дванадцятьма годинами дня або за годину-півтори до закриття. Краще не приходити в банк на початку і в кінці місяця, так як, згідно з прописаним в кредитних договорах термінів платежів, більшість з них виробляються або в першу, або в третю декаду місяця, тобто краще приходити в банк між десятим і двадцятим числами. Але, в певному сенсі, це все одно лотерея.

Не бійся багато витрачати, бійся мало заробляти Другий спосіб: слід вибрати банк з електронною чергою і з високим рівнем сервісу.
Якщо банк по-справжньому дбає про свій імідж, то у нього кращий сервіс, тобто наймоторніші співробітники, найкомфортніший режим очікування і найкоротші черги. Електронні черги організовують і прискорюють процес обслуговування клієнтів. Хороший знак, якщо ви побачили в залі термінал зі світловим вікном - значить, багато часу не втратите. Електронні черги впроваджуються тільки в банках з високою прохідністю. Ця чергу в самому початку сортує клієнтів за видами операцій і вона знімає стрес, який часто притаманний живій черзі. Та й банківським менеджерам зручніше контролювати роботу працівників: скільки відвідувачів обслужили, з якою швидкістю працювали?

Головне - вчасно погасити кредит! Третій спосіб: можна викликати кредитного менеджера в офіс.
Якщо ви маєте свій офіс, берете кредити на мільйонні суми і укладаєте договори на розрахунково-касове обслуговування, то ви уявляєте велику цінність для банку. Якщо ви є підприємцем і хочете викликати кредитного менеджера в свою компанію, то вам треба подбати перед цим, як підтвердити свою серйозність намірів і фінансову спроможність. Найкращий доказ - це великий рахунок з позитивним балансом на ваше ім'я або ім'я вашої компанії. Є, звичайно, такі кредитні менеджери, представники МФО - мікрофінансових організацій, які охоче прийдуть не тільки до вас на роботу, а й додому, укладуть договір-оферту і заодно оцінять інтер'єр офісу або домашню обстановку. Але розмір позики у МФО- до одного мільйона рублів або і того менше.

Виберіть правильний час для візиту в банк Четвертий спосіб: замовте кредитку онлайн.
Багато банків пропонують цю чудо-послугу: не треба нікуди їхати, можна взяти споживчий кредит готівкою без довідок. Цілком вистачить номера паспорта і другого документа. Анкета заповнюється дуже швидко в режимі реального часу. Натискаєш на кнопочку і чекаєш. Багато банків повідомляють про своє рішення по телефону і пропонують вам альтернативу: отримати карту поштою, за допомогою кур'єра або самим приїхати в банк. Буває, що відправлені поштою банки губляться або крадуться. Або ж ви отримуєте Неактивована карту, за пін-кодом треба, знову ж таки, йти в банк

Кредит змінить життя «Перед тим, як взяти кредит, я за допомогою пошуку в Інтернеті знайшов потрібні сторінки і вивчив параметри різних кредитних програм різних банків, навіть вичитав, де і скільки я переплачу, в загальному, дізнався повну вартість кредиту з урахуванням всіх комісій зборів , страхових платежів і т.д., а не ту процентну ставку, яку рекламує банк », - пише Сергій в соціальних мережах.

Своєчасно сплачуйте кредит, щоб потім не паритися! Не вважай грошей ні більше, ні менше, ніж вони того варті; це хороший слуга і поганий пан (Олександр Дюма - син). Редакція бажає всім стражденним якнайшвидшого отримання кредиту і не менш якнайшвидшої його виплати. КВН Танець про кредит