Новий рік за лондонським столом

Anonim
Все більше росіян вважають за краще відзначати новий рік за кордоном. .

Відірватися від телевізора і відправитися в новорічну подорож мріють більше 75 відсотків всіх опитаних асоціацією туроператорів Росії. Але яке ж напрямок вибрати?

Російські менталітет в своїй більшості протестує проти тропічної спеки в новорічну ніч. Фінський холод теж для багатьох не варіант. Пропонуємо вам звернути свій погляд на туманний Альбіон - Великобританію. Помірний клімат з температурою не нижче 5 градусів зі знаком "плюс" дозволять вам довгий час насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі. Чим же може бути привабливий новорічний Лондон? Відповідь проста - вже на протязі трьох останніх років міжнародна асоціація туризму вибирає Лондон як самий благополучний для туризму місто Європи.

І справді, тури в Лондон стають дедалі популярнішими. Кожен член сім'ї знайде для себе свій інтерес у відвідуванні Лондона в новий рік. Длядам відкритий різдвяний сезон знижок і розпродажів. Справжні модниці по достоїнству зможуть оцінити шопінг за демпінговими цінами. Одна з чотирьох сіл аутлетов в передмісті Лондона віддасть вам колекції сезону, що минає перших ліній брендів зі знижкою від 50 до 80 відсотків.Чоловіків напевно зацікавлять сотні барів і пабів, в яких вам запропонують велике розмаїття англійської пива. А для дітей десятки парків і атракціонів, зоопарк, музеї, аквапарк, океанаріум, дитячі кафе та ресторани.

Святкові заходи проводяться по всій столиці, і не дивуйтеся, якщо на будь-якої з вулиць ви раптом поведе новорічний карнавал, або Санта зі своїми помічниками подарує вам на вулиці невеличкий сувенір, від якого обов'язково підніметься настрій. Екскурсії по Лондону в цю пору року також можуть бути особливо приємні. Адже як захоплююче можна покататися на найвищому в Європі колесі огляду або проплисти по Темзі на кораблі під звуки живого оркестру мелодійно підігравати в такт вашому відмінному передноворічному настрою. Сподіваємося відпочинок в Англії вас не залишить байдужим, а туристичні новорічні маршрути ще довго будуть приємно згадуватися вам. Щасливої ​​дороги!