10 дивовижних офісів, в яких приємно працювати

Anonim
Офіс - це робоче місце, другий будинок для багатьох співробітників компанії. Його інтер'єр без слів говорить про статус фірми і, звичайно, впливає на настрій всіх, хто проводить в його стінах основну частину свого життя. Дизайнери не могли обійти такий важливий простір своєю увагою. Якщо за справу взялися люди з нестримною фантазією, чи варто дивуватися тому, що деякі офіси впору заносити в книгу рекордів Гіннеса.

Найприємніший офіс деякі знаходять на березі моря

1. «Гола п'ятниця» компанії Onebestway

Рекламне агентство Onebestway вирішило не витрачати зайвих грошей і змінитися не інтер'єр офісу, а його співробітників. Глава британської фірми запропонував колегам щотижня проводити на роботі «Голу п'ятницю». В цей день всі співробітники приходять на роботу абсолютно голими.

«Гола п'ятниця» в компанії Onebestway Керівник, після ради з психологом, прийшов до висновку, що такий відступ від дрес-коду підвищить командний дух. Треба сказати, що співробітники з радістю пішли начальству назустріч. Креативний хід дійсно спрацював. Компанія Onebestway, яка шукала спосіб збільшити прибуток, змогла це зробити, отримавши таким чином шалену рекламу без особливих вкладень.

Агентство Onebestway показало, що готове до нестандартних рішень

2. Офіс в центрі автотрека

Основний напрямок робіт компанії Invention Land - створення високотехнологічних пристроїв для ігор, якими можна було б обладнати розважальні центри. У нашому рейтингу представлені цілих чотири офісу цієї фірми. Одного разу її керівники вирішили, що співробітники повинні працювати швидко й зосереджено, як водії гоночних болідів, тому вони розмістили один зі своїх офісів в середині великого іграшкового автотрека.

Співробітники компанії радують керівництво 2 тисячами винаходів в рік

Такий офіс налаштовує на креатив

3. Пряничне будиночок для жінок

Жінки не дуже люблять машини. Їх надихають казки. Тому компанія Invention Land для співробітниць створила дуже милий офіс, схожий на пряниковий будиночок. Усередині нього плюшеві ведмедики, настільні лампи і взагалі все по-дівочому.

Пряниковий павільйон - жіночий відділ компанії Invention Land

Офіс вийшов дуже затишним

4. Піратський корабель для співробітників Invention Land

Один з офісів цієї компанії зроблений у вигляді піратського корабля з однооким пластиковим капітаном, хто стоїть за штурвалом.Робочі місця розташовуються на палубі, а замість стандартної офісних меблів - незвичайні столи. Їх стільниці встановлені прямо на бочки.

В такому офісі повинні працювати зухвалі і рішучі співробітники

Столи, хоч і коштують на бочках, цілком підходять для роботи на комп'ютері

5. Печера для співробітників Invention Land

Інший офіс уже згаданої компанії Invention Land зроблений у вигляді печери, де кожному співробітнику виділена своя ніша. Для краси тут розміщений навіть невеликий водоспад.

Офіс-печера змушує забути про цивілізацію і шукати несподівані рішення

6. Офіс з гігантськими канцелярським приладдям

Лондонське офісна будівля Giant Office Supplies прикрашено величезними канцелярським приладдям. Вони збільшені в десятки разів і розміщені в інтер'єрі приміщення.

Гігантські маркер, ножиці і рулетка стали окрасою офісу

7. Фантастичний ліс з прозорими куполами

Офіс компаній Pons і Huot відгородив кожного співробітника власним куполом. Як то кажуть, мій офіс - моя фортеця. Зате особистий простір ніхто не порушить.

Офіс компаній Pons і Huot нагадує дивовижний ліс

Незвичайний дизайн не порушує зручності офісу

8. Ідеальний офіс на випадок апокаліпсису

Шведський інтернет-провайдер Bahnhof Office знаходиться в бомбосховищі часів Холодної Війни. І офіс у компанії такою ж - справжнє підземне сховище землян після апокаліпсису.

Інтер'єр офісу нагадує декорації фантастичного фільму

Відсутність вікон компенсували підсвічуванням і квітами

9. Офіс в фантастичному стилі

Офіс Інституту Гете, розташований в Барселоні, чи не знаходиться в віртуальному просторі. Так виглядає його приймальня. Завдяки проекторів створюється враження, що стіни рухаються.

Приймальна інституту Гете наводить на думки про фільм «Трон»

Проектор додають рухливості простору

9. Офіс любителів жирафів

Керівництво російської компанії TWIGA довго проживало в Танзанії, де полюбило найвищих тварин в світі - жирафів. Московський офіс фірми оформлений в африканському. У самому приміщенні можна нарахувати 836 фігурок і зображень жирафа.

«Сліди» жирафів в цьому офісі всюди Редакція «» бажає вам ходити на роботу із задоволенням і запрошує познайомитися зі статтею про найбільш затребуваних професіях.